Direktlänk till inlägg 27 juni 2010

Fullmåne som får konsekvenser

Av Annika - 27 juni 2010 10:09


Kunde inte sova i natt.

Kände mig  "konstig" och svettig. Men speciellt varmt var det ju inte.


Vid halv fyra tiden var jag uppe och funderade på att kanske ta en nattlig promenad. Till slut, vid femtiden, gled jag in i dimmornas land och stannade där i fyra timmar.


Det fanns ingen orsak till sömnlösheten, ingen alls.

Trodde jag.

Tills jag idag blev informerad om att det var fullmåne!


Alltså, så här är det VARJE gång det är fullmåne. Och det är inte inbillning för jag har noll koll på när det är dags. Blir lika förvånad varje gång.


Kom inte och säg att månen (planeterna?) inte påverkar oss.....!!


Annika - som antar att det blir en halvtrött dag idag....

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annika - 27 juni 2010 16:53

När jag startade denna blogg för drygt två år sedan hade jag som mål att skildra produktionen och tryckningen av min bok "Kvinnan i Klippan." När boken kom ut skulle jag sluta blogga. Trodde jag. Ha ha. Men bloggen ville annorlunda. Dessutom ...

Av Annika - 26 juni 2010 18:04


  Lade mig i Slottsskogen med min lilla picknick och försökte få färg på de kritvita benen. Och ansiktet. Där låg jag i två timmar - tills jag kände hur det började göra ont på läppen, precis där jag brukar få munsår. Neeeeeej!! Nejnejnejnejnej! Ja...

Av Annika - 26 juni 2010 11:51

  Flås...flås...flås...flås...   Har powerwalkat runt Slottsskogen och tittat på resterna av midsommarfesten. Vi var dock en hel hög med hurtiga motionärer som forsade fram mellan träden :)   Lagom varmt just nu. Men hettan kommer nog a...

Av Annika - 26 juni 2010 10:05


         God morgon!Hoppas ni vaknar utan baksmälla :)   Himlen är knallblå! Men i går kväll var det svarta moln på himlen och en kraftig blåst. Och KALLT. Så jag vet inte hur det gick för utomhusfirarna.   Läste att det förr i tiden ...

Av Annika - 25 juni 2010 16:40


  Dezi och jag beslöt oss för att åka till Slottsskogen för en picknick. Midsommarstången stog ju redan på plats, så vi förväntade oss dans och musik.        Här sitter vi (med kritvita ben) och äter jordgubbar och dricker kaffe. D v s ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
29
30
<<< Juni 2010
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Banfields Blogg med Blogkeen
Följ Banfields Blogg med Bloglovin'

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se