Direktlänk till inlägg 26 juni 2010

Dagens lilla trauma

Av Annika - 26 juni 2010 18:04


Lade mig i Slottsskogen med min lilla picknick och försökte få färg på de kritvita benen. Och ansiktet. Där låg jag i två timmar - tills jag kände hur det började göra ont på läppen, precis där jag brukar få munsår. Neeeeeej!! Nejnejnejnejnej! Jag ska på "jobb-besök" på tisdag och tänker inte komma dit med en stor fläskläpp!


Rusade hem. (Nej, det var en överdrift, jag släpade mig hem, svettig och trött).

Gick på jakt i medicinskåpet efter munsårssalva. Eftersom jag - tack och lov - endast får munsår sådär vart fjärde, femte år lyckas jag aldrig hitta den där lilla tuben när jag behöver den på nytt.


Tänker INTE åka in till Apoteket i stan! Inte, inte, inte. Orkar inte!


Gick bärsärkagång i mitt medicinskåp och hittade en "döda-alla-bakterier-salva" för småsår. Den kanske fungerar?


Efter två timmar hade svullnaden och svedan gått ner. Antingen var salvan magisk eller så var det falskt alarm. Hmm....(vågar inte säga något för då blossar det väl upp igen.)


Glad i hågen dammsög jag, skurade golv och bakade bröd.

Samtidigt.


  


Ut kom underbart doftande grahamsbullar.

Mmmm.....

Ska INTE äta alla på en gång.

Nej nej NEJ!


Annika - men en kopp te och en eller två - eller tre - bullar skulle sitta bra....

 

 

 
ANNONS
 
Sussi

Sussi

27 juni 2010 09:12

Vilken tur att det gick ner. Annars är det väl så typiskt att det ska dyka upp när man ska på något stort och vill se sitt allra bästa ut..

Ååå så gott med nybakt bröd :)

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annika - 27 juni 2010 16:53

När jag startade denna blogg för drygt två år sedan hade jag som mål att skildra produktionen och tryckningen av min bok "Kvinnan i Klippan." När boken kom ut skulle jag sluta blogga. Trodde jag. Ha ha. Men bloggen ville annorlunda. Dessutom ...

Av Annika - 27 juni 2010 10:09

  Kunde inte sova i natt. Kände mig  "konstig" och svettig. Men speciellt varmt var det ju inte.   Vid halv fyra tiden var jag uppe och funderade på att kanske ta en nattlig promenad. Till slut, vid femtiden, gled jag in i dimmornas land och ...

Av Annika - 26 juni 2010 11:51

  Flås...flås...flås...flås...   Har powerwalkat runt Slottsskogen och tittat på resterna av midsommarfesten. Vi var dock en hel hög med hurtiga motionärer som forsade fram mellan träden :)   Lagom varmt just nu. Men hettan kommer nog a...

Av Annika - 26 juni 2010 10:05


         God morgon!Hoppas ni vaknar utan baksmälla :)   Himlen är knallblå! Men i går kväll var det svarta moln på himlen och en kraftig blåst. Och KALLT. Så jag vet inte hur det gick för utomhusfirarna.   Läste att det förr i tiden ...

Av Annika - 25 juni 2010 16:40


  Dezi och jag beslöt oss för att åka till Slottsskogen för en picknick. Midsommarstången stog ju redan på plats, så vi förväntade oss dans och musik.        Här sitter vi (med kritvita ben) och äter jordgubbar och dricker kaffe. D v s ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
29
30
<<< Juni 2010
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Banfields Blogg med Blogkeen
Följ Banfields Blogg med Bloglovin'

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se