Direktlänk till inlägg 24 juni 2010

Njuter av solen!

Av Annika - 24 juni 2010 13:36


Åååh, vilken härlig dag!
Jag tog en morgonpromenad i Slottsskogen och satte mig på diverse bänkar.

Bara satt där...som i koma....

Det är så skönt att få njuta av solen!


Midsommarstången var uppe.

Men hallåååå...den ska upp i morgon! Vad katten är det här för fasoner?!

Är ingenting heligt längre?


Jag VET att jag har massor med pappersarbete och diverse datorarbete som måste fixas.

Jag försöker frenetiskt förtränga det.

Har stoppat undan vetskapen i en undangömd vrå av hjärnan.

Villintevillintevillintevillintevillinte....

  


Annika - vill helst gå ut och sätta mig på en ny parkbänk. Eller på en filt i gräset.

 

 

 

 

 
ANNONS
 
Sussi

Sussi

24 juni 2010 16:00

Man är så härligt lugn när det är sol och fint väder. Alla måsten brukar tryckas undan lite lätt då. Jag skulle röja, fixa och städa inför morgondagen men jag fann mig själv sittandes i solstolen i alla fall ;)
En stund har man ju alltid tid till..

Ha en supermysig midsommarhelg
Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annika - 27 juni 2010 16:53

När jag startade denna blogg för drygt två år sedan hade jag som mål att skildra produktionen och tryckningen av min bok "Kvinnan i Klippan." När boken kom ut skulle jag sluta blogga. Trodde jag. Ha ha. Men bloggen ville annorlunda. Dessutom ...

Av Annika - 27 juni 2010 10:09

  Kunde inte sova i natt. Kände mig  "konstig" och svettig. Men speciellt varmt var det ju inte.   Vid halv fyra tiden var jag uppe och funderade på att kanske ta en nattlig promenad. Till slut, vid femtiden, gled jag in i dimmornas land och ...

Av Annika - 26 juni 2010 18:04


  Lade mig i Slottsskogen med min lilla picknick och försökte få färg på de kritvita benen. Och ansiktet. Där låg jag i två timmar - tills jag kände hur det började göra ont på läppen, precis där jag brukar få munsår. Neeeeeej!! Nejnejnejnejnej! Ja...

Av Annika - 26 juni 2010 11:51

  Flås...flås...flås...flås...   Har powerwalkat runt Slottsskogen och tittat på resterna av midsommarfesten. Vi var dock en hel hög med hurtiga motionärer som forsade fram mellan träden :)   Lagom varmt just nu. Men hettan kommer nog a...

Av Annika - 26 juni 2010 10:05


         God morgon!Hoppas ni vaknar utan baksmälla :)   Himlen är knallblå! Men i går kväll var det svarta moln på himlen och en kraftig blåst. Och KALLT. Så jag vet inte hur det gick för utomhusfirarna.   Läste att det förr i tiden ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
29
30
<<< Juni 2010
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Banfields Blogg med Blogkeen
Följ Banfields Blogg med Bloglovin'

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se