Direktlänk till inlägg 23 juni 2010

En arbetsdag på landet

Av Annika - 23 juni 2010 21:06


Hemma igen efter en underbar dag med strålande sol.

När man öppnar upp sommarhuset finns ju en del att göra så jag och Dezi jobbade för fullt. Behöver definitivt inte gå till gymet i morgon. Men skönt var det!


Vår vattenledning har fortfarande inte blivit lagad (fem månader sedan den grävdes sönder), så jag fick nöja mig med att dammsuga huset.....


  

....medan Dezi gick runt med röjaren.

Vi hjälptes åt att klippa gräset och fick ALLT gjort.

Vi har mycket gräs. M-Y-C-K-E-T !!  

Vårt stora körsbärsträd dignade av körsbär!

Dom var inte riktigt mogna....men dom slank ner ändå :)


Efter några timmar åkte vi in till Smögen....


  


----för en härlig lunch. Dezi åt laxburgare och jag färsk makrill (den kan inte bli mycket färskare!) med färskpotatis och spenat. Mmmmm...

Sedan blev det kaffe med glass.


Tillbaka för ytterligare några timmars hårt arbete.

Puh!!
Musklerna riktigt värkte på mig. Men vi fick massor gjort.


  

Mormors berså i trädgården gör sig påmind - några få blommor tittar upp varje år.


Jag avslutade dagen med att sitta nere vid bryggan en halvtimma.

    Inte många båtar vid Köö ännu. Om en vecka kommer det att vara "knök-fullt!"  


Annika - har kollapsat i soffan efter en härlig dusch

 
ANNONS
 
Ingen bild

dchw

23 juni 2010 22:27

Precis, så här ska livet va`! Emellanåt!
Ha det gött!
Jag har hittat sagan!Kommer på posten! (Som ej finns)

 
Ingen bild

Mr Bogus

23 juni 2010 23:55

Ser fint ut som vanligt. Fantastiskt ställe.

 
Annika

Annika

24 juni 2010 09:44

Ja, visst är det härligt :)

Men dchw, vad har du NU gjort??! Hihi :) :=)

http://www.banfield.bloggagratis.se

 
Ingen bild

dchw

24 juni 2010 22:10

Det,Du!
Jag måste få den tillbaka! Sagan!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annika - 27 juni 2010 16:53

När jag startade denna blogg för drygt två år sedan hade jag som mål att skildra produktionen och tryckningen av min bok "Kvinnan i Klippan." När boken kom ut skulle jag sluta blogga. Trodde jag. Ha ha. Men bloggen ville annorlunda. Dessutom ...

Av Annika - 27 juni 2010 10:09

  Kunde inte sova i natt. Kände mig  "konstig" och svettig. Men speciellt varmt var det ju inte.   Vid halv fyra tiden var jag uppe och funderade på att kanske ta en nattlig promenad. Till slut, vid femtiden, gled jag in i dimmornas land och ...

Av Annika - 26 juni 2010 18:04


  Lade mig i Slottsskogen med min lilla picknick och försökte få färg på de kritvita benen. Och ansiktet. Där låg jag i två timmar - tills jag kände hur det började göra ont på läppen, precis där jag brukar få munsår. Neeeeeej!! Nejnejnejnejnej! Ja...

Av Annika - 26 juni 2010 11:51

  Flås...flås...flås...flås...   Har powerwalkat runt Slottsskogen och tittat på resterna av midsommarfesten. Vi var dock en hel hög med hurtiga motionärer som forsade fram mellan träden :)   Lagom varmt just nu. Men hettan kommer nog a...

Av Annika - 26 juni 2010 10:05


         God morgon!Hoppas ni vaknar utan baksmälla :)   Himlen är knallblå! Men i går kväll var det svarta moln på himlen och en kraftig blåst. Och KALLT. Så jag vet inte hur det gick för utomhusfirarna.   Läste att det förr i tiden ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
29
30
<<< Juni 2010
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Banfields Blogg med Blogkeen
Följ Banfields Blogg med Bloglovin'

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se