Direktlänk till inlägg 23 juni 2010

God onsdagsmorgon

Av Annika - 23 juni 2010 08:41


  


Tja, så mycket sol är det inte här.

Mest moln.


Men idag ska Dezi och jag åka upp till landet. Bara fram och tillbaka över dagen för att kolla läget. Våra grannar har byggt hus och lyckats klippa av vår vattenslang. Troligtvis har vi fortfarande inte vatten.


Vi håller på att borra en egen brunn. Den gamla har funnits i otaliga år och ALDRIG någonsin torkat upp trots att fyra hushåll delar vattnet (och trots kokheta, torra somrar). Men det är bättre att vara självständiga och nu blir vi alltså det.


Om en timme kommer min son och då tänkte jag servera frukost, så det är väl bara att lägga på ett kol.


Annika - "scrambled eggs and bacon"-frukost på gång

 
ANNONS
 
Ingen bild

Titti

23 juni 2010 20:59

Ibland är säkerhetskoden så rolig! Nu var det "dame". Tänker på Dame Edna, en stollig manlig komidenne som klädde ut sig till parant pensionerad fin dam och bjöd in olika kända gäster till sin show. Måste varit nå´n gång på åttiotalet. (hjälp! fanns jag då? måste varit i mitt förra liv...) ;)

Vilken smarrig frukost! Eller det blir ju nästan brunch egentligen. Hoppas ni fick en fin dag! :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annika - 27 juni 2010 16:53

När jag startade denna blogg för drygt två år sedan hade jag som mål att skildra produktionen och tryckningen av min bok "Kvinnan i Klippan." När boken kom ut skulle jag sluta blogga. Trodde jag. Ha ha. Men bloggen ville annorlunda. Dessutom ...

Av Annika - 27 juni 2010 10:09

  Kunde inte sova i natt. Kände mig  "konstig" och svettig. Men speciellt varmt var det ju inte.   Vid halv fyra tiden var jag uppe och funderade på att kanske ta en nattlig promenad. Till slut, vid femtiden, gled jag in i dimmornas land och ...

Av Annika - 26 juni 2010 18:04


  Lade mig i Slottsskogen med min lilla picknick och försökte få färg på de kritvita benen. Och ansiktet. Där låg jag i två timmar - tills jag kände hur det började göra ont på läppen, precis där jag brukar få munsår. Neeeeeej!! Nejnejnejnejnej! Ja...

Av Annika - 26 juni 2010 11:51

  Flås...flås...flås...flås...   Har powerwalkat runt Slottsskogen och tittat på resterna av midsommarfesten. Vi var dock en hel hög med hurtiga motionärer som forsade fram mellan träden :)   Lagom varmt just nu. Men hettan kommer nog a...

Av Annika - 26 juni 2010 10:05


         God morgon!Hoppas ni vaknar utan baksmälla :)   Himlen är knallblå! Men i går kväll var det svarta moln på himlen och en kraftig blåst. Och KALLT. Så jag vet inte hur det gick för utomhusfirarna.   Läste att det förr i tiden ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
29
30
<<< Juni 2010
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Banfields Blogg med Blogkeen
Följ Banfields Blogg med Bloglovin'

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se