Direktlänk till inlägg 22 juni 2010

Lyckades med ett inköp

Av Annika - 22 juni 2010 08:44


Häromdagen gick jag förbi en boutique och blev kär.

Inte i boutiquen, alltså. Och inte i expediten. (Nä, jag är inte lagd åt det hållet...)

Jag blev kär i något som hängde i skyltfönstret.

Egentligen borde jag ju inte....så jag gick förbi.


I går hamnade jag plötsligt (ooops!) och oförhappandes (så det blev!!) utanför boutiquen igen. Och nu var kärleken så stark att jag inte kunde stå emot.  

Köpte tunikan trots allt.

Gillade den verkligen!


Blir jättesnygg till jeans, dessutom var den lång nog för att kunna användas med leggings. Och med ett snyggt skärp (nu måste jag köpa ett sånt också) blir det en snygg klänning!


(Tre stycken "snygg" i ovanstående stycke...isch, vad dåligt jag skriver. Hade ju varit lättare att ta bort dom än att skriva ytterligare två meningar, men nu tänkte jag visa er att jag skriver som en kratta. Trots att jag är författare...)


Oeeeeh, nöjd med köpet! (Det är inte alltid jag är nöjd med ett köp, kan jag säga.)


Annika - mitt i en solig morgon

  
ANNONS
 
Stort och smått

Stort och smått

22 juni 2010 10:11

Snygg! Den är verkligen du!

http://stortosmatt.blogspot.com

 
Annika

Annika

22 juni 2010 12:22

Ja, den här är jag nöjd med.
De andra konstiga sakerna jag köpte för ett tag sedan förstår jag inte varför jag över huvud taget betalade för! Varför köper man FEL saker ibland?? Hjärnsläpp, liksom.

http://www.banfield.bloggagratis.se

 
Ingen bild

marieg

22 juni 2010 20:52

fin den var, litet så där "gammaldags" snitt.
jaa, varför köper man fel ibland? misstänker att det helt enkelt beror på att vi alla bär på litet olika delpersonligheter, och när vi sedan verkligen "känner efter" så var den lilla delpersonligheten bara med "den" dagen, och inte mer....en teori bara

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annika - 27 juni 2010 16:53

När jag startade denna blogg för drygt två år sedan hade jag som mål att skildra produktionen och tryckningen av min bok "Kvinnan i Klippan." När boken kom ut skulle jag sluta blogga. Trodde jag. Ha ha. Men bloggen ville annorlunda. Dessutom ...

Av Annika - 27 juni 2010 10:09

  Kunde inte sova i natt. Kände mig  "konstig" och svettig. Men speciellt varmt var det ju inte.   Vid halv fyra tiden var jag uppe och funderade på att kanske ta en nattlig promenad. Till slut, vid femtiden, gled jag in i dimmornas land och ...

Av Annika - 26 juni 2010 18:04


  Lade mig i Slottsskogen med min lilla picknick och försökte få färg på de kritvita benen. Och ansiktet. Där låg jag i två timmar - tills jag kände hur det började göra ont på läppen, precis där jag brukar få munsår. Neeeeeej!! Nejnejnejnejnej! Ja...

Av Annika - 26 juni 2010 11:51

  Flås...flås...flås...flås...   Har powerwalkat runt Slottsskogen och tittat på resterna av midsommarfesten. Vi var dock en hel hög med hurtiga motionärer som forsade fram mellan träden :)   Lagom varmt just nu. Men hettan kommer nog a...

Av Annika - 26 juni 2010 10:05


         God morgon!Hoppas ni vaknar utan baksmälla :)   Himlen är knallblå! Men i går kväll var det svarta moln på himlen och en kraftig blåst. Och KALLT. Så jag vet inte hur det gick för utomhusfirarna.   Läste att det förr i tiden ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
29
30
<<< Juni 2010
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Banfields Blogg med Blogkeen
Följ Banfields Blogg med Bloglovin'

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se