Direktlänk till inlägg 21 juni 2010

Audition och revisorsbesök

Av Annika - 21 juni 2010 16:15

MEN...gaaah!
Skrev ett långt inlägg som bara försvann.

Grrrrrrrrr!


"Here we go again":

Fika vid Korsvägen med "Margareta" - som hon inte heter - men som visade sig vara en väldigt vacker och charmig tjej som studerade till jurist. Vi hade mycket gemensamt, så det blev en trevlig stund.


Nu har jag träffat alla tjejerna som är tilltänkta för filmrollen och ska, tillsammans med Folke, göra ett val. Spännande. (Men det är aldrig kul att behöva säga "nej" till några av dom. Jag VET hur det känns!)


Sedan damp jag ner här hemma för en snabblunch och därefter promenerade jag till revisorn på Odinsgatan. Vi pratade om företaget och om bokslutet och fastnade sedan i helt andra samtal om semester och dylikt.


Jag är bara glad om jag slipper prata ekonomi. Trots att det är MIN ekonomi.

Siffror är jag inte så bra kompis med. :)


Annika - men va VARMT det blev!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annika - 27 juni 2010 16:53

När jag startade denna blogg för drygt två år sedan hade jag som mål att skildra produktionen och tryckningen av min bok "Kvinnan i Klippan." När boken kom ut skulle jag sluta blogga. Trodde jag. Ha ha. Men bloggen ville annorlunda. Dessutom ...

Av Annika - 27 juni 2010 10:09

  Kunde inte sova i natt. Kände mig  "konstig" och svettig. Men speciellt varmt var det ju inte.   Vid halv fyra tiden var jag uppe och funderade på att kanske ta en nattlig promenad. Till slut, vid femtiden, gled jag in i dimmornas land och ...

Av Annika - 26 juni 2010 18:04


  Lade mig i Slottsskogen med min lilla picknick och försökte få färg på de kritvita benen. Och ansiktet. Där låg jag i två timmar - tills jag kände hur det började göra ont på läppen, precis där jag brukar få munsår. Neeeeeej!! Nejnejnejnejnej! Ja...

Av Annika - 26 juni 2010 11:51

  Flås...flås...flås...flås...   Har powerwalkat runt Slottsskogen och tittat på resterna av midsommarfesten. Vi var dock en hel hög med hurtiga motionärer som forsade fram mellan träden :)   Lagom varmt just nu. Men hettan kommer nog a...

Av Annika - 26 juni 2010 10:05


         God morgon!Hoppas ni vaknar utan baksmälla :)   Himlen är knallblå! Men i går kväll var det svarta moln på himlen och en kraftig blåst. Och KALLT. Så jag vet inte hur det gick för utomhusfirarna.   Läste att det förr i tiden ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
29
30
<<< Juni 2010
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Banfields Blogg med Blogkeen
Följ Banfields Blogg med Bloglovin'

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se