Direktlänk till inlägg 20 juni 2010

In i det stora okända

Av Annika - 20 juni 2010 17:44


Regnet torkade upp.

Jag torkade också....köksgolv. Och badrumsgolv.

Gjorde i alla fall halva städningen.


En timme vid skrivbordet - många saker att fixa nu.

Mitt liv går in i en annan fas....

Det är både spännande och otäckt. Fast mest spännande.


Min kompis, som är astrologiskt intresserad, säger att världen kommer att uppleva en jätteförändring veckan som kommer. Något megastort.

VAD kan det vara?

Ska man gå och gömma sig, kanske?

    


Annika - näp, nu blir det soffan och TV:n och en Michael Jackson-kväll

 
ANNONS
 
Stort och smått

Stort och smått

20 juni 2010 17:54

Oj. En jätteförändring?! Vad?! Var? När?
Undrar om man behöver bli orolig...? Jag blir lite orolig. Gillar inte stora förändringar. Inte om de är av ondo.

Kan det vara Katla? Fast det är väl inte någon jätteförändring..? Gaaah. Vad jag hatar att inte veta!

http://stortosmatt.blogspot.com

 
Annika

Annika

20 juni 2010 22:40

Men det kommer under veckan, så du behöver inte vänta länge. Det kanske kommer i morgon.
Eller....NU!! (Gömmer mig under soffan).

http://www.banfield.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annika - 27 juni 2010 16:53

När jag startade denna blogg för drygt två år sedan hade jag som mål att skildra produktionen och tryckningen av min bok "Kvinnan i Klippan." När boken kom ut skulle jag sluta blogga. Trodde jag. Ha ha. Men bloggen ville annorlunda. Dessutom ...

Av Annika - 27 juni 2010 10:09

  Kunde inte sova i natt. Kände mig  "konstig" och svettig. Men speciellt varmt var det ju inte.   Vid halv fyra tiden var jag uppe och funderade på att kanske ta en nattlig promenad. Till slut, vid femtiden, gled jag in i dimmornas land och ...

Av Annika - 26 juni 2010 18:04


  Lade mig i Slottsskogen med min lilla picknick och försökte få färg på de kritvita benen. Och ansiktet. Där låg jag i två timmar - tills jag kände hur det började göra ont på läppen, precis där jag brukar få munsår. Neeeeeej!! Nejnejnejnejnej! Ja...

Av Annika - 26 juni 2010 11:51

  Flås...flås...flås...flås...   Har powerwalkat runt Slottsskogen och tittat på resterna av midsommarfesten. Vi var dock en hel hög med hurtiga motionärer som forsade fram mellan träden :)   Lagom varmt just nu. Men hettan kommer nog a...

Av Annika - 26 juni 2010 10:05


         God morgon!Hoppas ni vaknar utan baksmälla :)   Himlen är knallblå! Men i går kväll var det svarta moln på himlen och en kraftig blåst. Och KALLT. Så jag vet inte hur det gick för utomhusfirarna.   Läste att det förr i tiden ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
29
30
<<< Juni 2010
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Banfields Blogg med Blogkeen
Följ Banfields Blogg med Bloglovin'

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se