Direktlänk till inlägg 12 juni 2010
Jag har börjat baka bröd för att det SÄGS att det är mer ekonomiskt.
Men jag förstår inte själva grejen....
Det där tuggumi-brödet som säljs i butikerna tycker jag inte om.
(Speciellt inte sedan jag läst boken "Den farliga kocken")
Alltså äter jag en eller två skivor per dag.
Mitt eget bröd, däremot, är så oemotståndligt gott!
VEM kan motstå varmt, nybakat bröd med smör som smälter.....
Alltså äter jag två, tre, fyra...väldigt många skivor.
Hela brödet tar slut på ett par dagar.
Medan köpebrödet varar en vecka eller mer.
HUR är detta mer ekonomiskt?
Annika - mums!
När jag startade denna blogg för drygt två år sedan hade jag som mål att skildra produktionen och tryckningen av min bok "Kvinnan i Klippan." När boken kom ut skulle jag sluta blogga. Trodde jag. Ha ha. Men bloggen ville annorlunda. Dessutom ...
Kunde inte sova i natt. Kände mig "konstig" och svettig. Men speciellt varmt var det ju inte. Vid halv fyra tiden var jag uppe och funderade på att kanske ta en nattlig promenad. Till slut, vid femtiden, gled jag in i dimmornas land och ...
Flås...flås...flås...flås... Har powerwalkat runt Slottsskogen och tittat på resterna av midsommarfesten. Vi var dock en hel hög med hurtiga motionärer som forsade fram mellan träden :) Lagom varmt just nu. Men hettan kommer nog a...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | ||||
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | |||
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | |||
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | |||
28 |
29 |
30 |
|||||||
|