Direktlänk till inlägg 9 juni 2010

Nu ska vi spela in pilotfilmen!

Av Annika - 9 juni 2010 13:50


Hemma igen efter ett jätte-bra filmmöte.

Visst ÄR det skönt med folk som kan jobba fokuserat och effektivt!


Efter moget övervägande inser vi att vi knappast klarar att filma den stora scenen i Svenljunga med den lilla budget vi har. Vi skulle behöva ett 50-tal statister med tidsenlig klädsel. Och då är det så mycket annat som kommer in: transporter, utfodring - och var ska dom kissa??

  


Vi ska istället spela in några andra scener när den unga änkan Margareta vandrar från Vallda i Halland till Svenljunga med sin 4-åriga son. Då behöver vi bara c:a fem statister. Mycket lättare.


  


Förslaget är att vi filmar vid Äskhults by, som bl a varit inspelningsplats för Raskens. Byn är ett kulturreservat fem mil söder om Göteborg. Åk dit om ni har vägarna förbi, det är SÅ fint!


Det ska bli roligt att i alla fall få filma NÅGOT efter allt jobb vi lagt ner!


Annika - som just ätit pizza och snart ska gå till frissan

 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annika - 27 juni 2010 16:53

När jag startade denna blogg för drygt två år sedan hade jag som mål att skildra produktionen och tryckningen av min bok "Kvinnan i Klippan." När boken kom ut skulle jag sluta blogga. Trodde jag. Ha ha. Men bloggen ville annorlunda. Dessutom ...

Av Annika - 27 juni 2010 10:09

  Kunde inte sova i natt. Kände mig  "konstig" och svettig. Men speciellt varmt var det ju inte.   Vid halv fyra tiden var jag uppe och funderade på att kanske ta en nattlig promenad. Till slut, vid femtiden, gled jag in i dimmornas land och ...

Av Annika - 26 juni 2010 18:04


  Lade mig i Slottsskogen med min lilla picknick och försökte få färg på de kritvita benen. Och ansiktet. Där låg jag i två timmar - tills jag kände hur det började göra ont på läppen, precis där jag brukar få munsår. Neeeeeej!! Nejnejnejnejnej! Ja...

Av Annika - 26 juni 2010 11:51

  Flås...flås...flås...flås...   Har powerwalkat runt Slottsskogen och tittat på resterna av midsommarfesten. Vi var dock en hel hög med hurtiga motionärer som forsade fram mellan träden :)   Lagom varmt just nu. Men hettan kommer nog a...

Av Annika - 26 juni 2010 10:05


         God morgon!Hoppas ni vaknar utan baksmälla :)   Himlen är knallblå! Men i går kväll var det svarta moln på himlen och en kraftig blåst. Och KALLT. Så jag vet inte hur det gick för utomhusfirarna.   Läste att det förr i tiden ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
29
30
<<< Juni 2010
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Banfields Blogg med Blogkeen
Följ Banfields Blogg med Bloglovin'

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se