Direktlänk till inlägg 2 juni 2010

Den där speciella klippan....

Av Annika - 2 juni 2010 20:25


Jag KUNDE inte hålla mig från havet....

Inte denna kvällen heller.


Men alldeles speciellt kunde jag inte motstå KLIPPAN.

Den där märkliga, fascinerande klippan som jag sprang på i går under min promenad.


Det är verkligen naturens mirakel, tänker jag.

Vilket konstverk!

Och när solens strålar föll på mönstret i klippan, skapat av vågor och vind, blev det nästan magiskt. Jag kan bara tänka mig hur det ser ut i månljus....


    


    


Både i går och idag, när jag satt där alldeles ensam vid det skummande vattnet....


  


...följdes jag av en liten fågel.

Han kom tillbaka gång på gång och slog sig till slut ner bredvid mig.


En svala!

märkligt.

Svalor brukar vara väldigt skygga och rädda. Inte alls speciellt sällskapliga och definitivt inte intresserade av att ta kontakt med människor.


  


Men den här svalan var annorlunda.

Han väntade på mig....

Kanske han hade ett budskap till mig. Eller ville berätta något.


Annika - som undrar vad fågeln ville

 

 

 
ANNONS
 
Yvonne K

Yvonne K

2 juni 2010 20:41

Såå vackra bilder, havet är underbart!

Ha det gott!

http://yvonnek.bloggagratis.se

 
Annika

Annika

2 juni 2010 20:57

Ha det gott själv, Yvonne!

http://www.banfield.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annika - 27 juni 2010 16:53

När jag startade denna blogg för drygt två år sedan hade jag som mål att skildra produktionen och tryckningen av min bok "Kvinnan i Klippan." När boken kom ut skulle jag sluta blogga. Trodde jag. Ha ha. Men bloggen ville annorlunda. Dessutom ...

Av Annika - 27 juni 2010 10:09

  Kunde inte sova i natt. Kände mig  "konstig" och svettig. Men speciellt varmt var det ju inte.   Vid halv fyra tiden var jag uppe och funderade på att kanske ta en nattlig promenad. Till slut, vid femtiden, gled jag in i dimmornas land och ...

Av Annika - 26 juni 2010 18:04


  Lade mig i Slottsskogen med min lilla picknick och försökte få färg på de kritvita benen. Och ansiktet. Där låg jag i två timmar - tills jag kände hur det började göra ont på läppen, precis där jag brukar få munsår. Neeeeeej!! Nejnejnejnejnej! Ja...

Av Annika - 26 juni 2010 11:51

  Flås...flås...flås...flås...   Har powerwalkat runt Slottsskogen och tittat på resterna av midsommarfesten. Vi var dock en hel hög med hurtiga motionärer som forsade fram mellan träden :)   Lagom varmt just nu. Men hettan kommer nog a...

Av Annika - 26 juni 2010 10:05


         God morgon!Hoppas ni vaknar utan baksmälla :)   Himlen är knallblå! Men i går kväll var det svarta moln på himlen och en kraftig blåst. Och KALLT. Så jag vet inte hur det gick för utomhusfirarna.   Läste att det förr i tiden ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
29
30
<<< Juni 2010
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Banfields Blogg med Blogkeen
Följ Banfields Blogg med Bloglovin'

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se