Direktlänk till inlägg 2 juni 2010

Nu är halva kursen förbi

Av Annika - 2 juni 2010 18:43


  


Jag skulle behöva komagar!
En mage för frukosten, en mage för kaffebrödet, en för lunch och en för middag.

Då kanske det inte skulle bli så himla fullt i den ENDA mage jag har.


Idag fick vi hemmagjord prinsesstårta!

Inte lätt att motstå. Jag FÖRSÖKTE. I flera minuter. Men jag förlorade....


  

Här på terassen sitter vi och jäser.


Ser ni stolarna uppe till vänster?

Där har våra kursdeltagare förlagt sina diskusskionsstunder samt alla "breaks". Dom kommer att vara bruna som pepparkakor när dom kommer hem och alla medarbetare kommer att undra vilken sorts kurs dom har varit på....

Och sedan kommer vi att få hundra anmälningar. Ha ha :)


Min kollega Jan har stuckit iväg för att titta på en båt han vill köpa.

I Fjällbacka. Det är en bra bit härifrån.


Ska jag gå ner till vattnet i dag också.

Eller helt enkelt svimma på sängen.

Eller sätta mig på terassen?


Åh, vilket hårt jobb det här är!


Annika - som tycker livet är rätt "gött"

 

 
ANNONS
 
Ingen bild

marieg

2 juni 2010 19:45

det låter som ett jobb, som "förhoppningsvis" inbringar ett antal fyrkantiga slantar (som inte snabbt rullar iväg) med lagom mycket avkoppling, det är du verkligen värd nu, Annika

 
Annika

Annika

2 juni 2010 20:01

Oh, tack, Marie...det värmde lika mycket som solen.
Jo, jag får ju betalt för det här...det är ju inte klokt egentligen :)

http://www.banfield.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annika - 27 juni 2010 16:53

När jag startade denna blogg för drygt två år sedan hade jag som mål att skildra produktionen och tryckningen av min bok "Kvinnan i Klippan." När boken kom ut skulle jag sluta blogga. Trodde jag. Ha ha. Men bloggen ville annorlunda. Dessutom ...

Av Annika - 27 juni 2010 10:09

  Kunde inte sova i natt. Kände mig  "konstig" och svettig. Men speciellt varmt var det ju inte.   Vid halv fyra tiden var jag uppe och funderade på att kanske ta en nattlig promenad. Till slut, vid femtiden, gled jag in i dimmornas land och ...

Av Annika - 26 juni 2010 18:04


  Lade mig i Slottsskogen med min lilla picknick och försökte få färg på de kritvita benen. Och ansiktet. Där låg jag i två timmar - tills jag kände hur det började göra ont på läppen, precis där jag brukar få munsår. Neeeeeej!! Nejnejnejnejnej! Ja...

Av Annika - 26 juni 2010 11:51

  Flås...flås...flås...flås...   Har powerwalkat runt Slottsskogen och tittat på resterna av midsommarfesten. Vi var dock en hel hög med hurtiga motionärer som forsade fram mellan träden :)   Lagom varmt just nu. Men hettan kommer nog a...

Av Annika - 26 juni 2010 10:05


         God morgon!Hoppas ni vaknar utan baksmälla :)   Himlen är knallblå! Men i går kväll var det svarta moln på himlen och en kraftig blåst. Och KALLT. Så jag vet inte hur det gick för utomhusfirarna.   Läste att det förr i tiden ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
29
30
<<< Juni 2010
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Banfields Blogg med Blogkeen
Följ Banfields Blogg med Bloglovin'

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se