Direktlänk till inlägg 17 mars 2010

Lönen för mödan kom nu i kväll

Av Annika - 17 mars 2010 19:05

Slut för idag, tack för idag!


Gänget jobbar ännu några timmar, men jag och Jan kan ta igen oss.

Vi avslutade med en underbar middag.


 Visst är det vackert dukat? Här sitter Jan och njuter av middagen.

Bakom oss i hörnet sitter våra deltagare.


   

Vår UNDERBARA middag! Helt superb!
Vätternröding.

Ääääälskar denna maträtt!   

Jan har gett kocken stränga förmaningar att SLUTA retas med servitriserna. :)


För att bevisa goda intentioner och fred i köket fattar dom härmed varandras händer, Magnus och Fia.


Fredsförsöket funkade.

I ungefär fem minuter.

   Annika har fått efterrätt.

Därmed är ALLT frid och fröjd :)

(Parfaiten höll på att glida ut ur tallriken medan jag poserade...)


Annika - mätt och belåten och lagom trött

 
ANNONS
 
Skogshuldran Titti

Skogshuldran Titti

17 mars 2010 22:33

När jag i brytningen mellan -70 och -80talet läste på Högskolan i Jönköping, räknades Mullsjö som "snösäker" ort. Av dina bilder att döma verkar det som om uttrycket fortfarande är gångbart!

Jag ska avsluta min blogg och vill tacka dig för positiva kommentarer hos mig!
Tänker kika in till dig lite då och då, så jag hänger med i vad du har för dig.
Hoppas även på att vi kan genomföra din "kryssning" på Lina någon gång i sommar!

Allt gott och stor kram!

http://skogshuldran.bloggagratis.se

 
Annika

Annika

18 mars 2010 12:43

Neeej, så synd att du ska sluta.
Ja, nu får vi verkligen försöka till min lilla åktur :) :)
Vi håller kontakten.

http://www.banfield.bloggagratis.se

 
Ingen bild

en beundrare

18 mars 2010 15:22

hej hjag undrar vilken kamera du använde när du fotade de dära bilderna? :)

 
Annika

Annika

18 mars 2010 17:42

Hej hej min beundrare! (??) (Blev jag nyfiken, eller?!)

Det här är bara min lilla enkla kamera: Sony Cybershot, 12,1 megapixels.

Men den är jättebra. Några av fotona blev lite för mörka eftersom jag inte använde blixt.

http://www.banfield.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annika - 27 juni 2010 16:53

När jag startade denna blogg för drygt två år sedan hade jag som mål att skildra produktionen och tryckningen av min bok "Kvinnan i Klippan." När boken kom ut skulle jag sluta blogga. Trodde jag. Ha ha. Men bloggen ville annorlunda. Dessutom ...

Av Annika - 27 juni 2010 10:09

  Kunde inte sova i natt. Kände mig  "konstig" och svettig. Men speciellt varmt var det ju inte.   Vid halv fyra tiden var jag uppe och funderade på att kanske ta en nattlig promenad. Till slut, vid femtiden, gled jag in i dimmornas land och ...

Av Annika - 26 juni 2010 18:04


  Lade mig i Slottsskogen med min lilla picknick och försökte få färg på de kritvita benen. Och ansiktet. Där låg jag i två timmar - tills jag kände hur det började göra ont på läppen, precis där jag brukar få munsår. Neeeeeej!! Nejnejnejnejnej! Ja...

Av Annika - 26 juni 2010 11:51

  Flås...flås...flås...flås...   Har powerwalkat runt Slottsskogen och tittat på resterna av midsommarfesten. Vi var dock en hel hög med hurtiga motionärer som forsade fram mellan träden :)   Lagom varmt just nu. Men hettan kommer nog a...

Av Annika - 26 juni 2010 10:05


         God morgon!Hoppas ni vaknar utan baksmälla :)   Himlen är knallblå! Men i går kväll var det svarta moln på himlen och en kraftig blåst. Och KALLT. Så jag vet inte hur det gick för utomhusfirarna.   Läste att det förr i tiden ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Banfields Blogg med Blogkeen
Följ Banfields Blogg med Bloglovin'

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se