Direktlänk till inlägg 25 februari 2010

Alice i Underlandet-premiär

Av Annika - 25 februari 2010 20:10


Tillsammans med 11.800 andra svenskar kollar jag Livestream från världspremiären i London på Alice i Underlandet. Den visas på SF:s hemsida.


Det SPÖregnar i London och är jättekallt och alla filmstjärnorna kommer i baraxlade klänningar, några med långa släp som blir tyngre och blötare ju längre dom går. Isch, ser inte ALLS trevligt ut.


Kul också att se hur stjärnorna behandlar fansen (som antagligen väntat i regnet i timmar). En del går bara förbi, andra skriver några få autografer medan vissa - som Johnny Depp - går längs hela den oändliga raden av fans för att skriva autografer. Trots att han blev genomblöt. Snyggt gjort :)


I intervjun förklarade Johnny att han ALDRIG sett så "normal" ut i någon film han gjort med Tim Burton. Ha ha. Roligt.


  Måste se filmen som har premiär här 3 mars. Jag älskar ju Burton/Depp-filmer.


Annika - trillar också ner i märkliga världar ibland...precis som Alice :)

 

 
ANNONS
 
tuvalisa

tuvalisa

26 februari 2010 08:27

Oj, vad glamoröst det låter! Den filmen vill jag också se, jag älskar Jonny Depp. Vi såg Alice i underlandet på Maxim med Amy, den var inget vidare. Då tror jag mer på filmen.

http://tuvalisa.bloggplatsen.se

 
Annika

Annika

26 februari 2010 09:46

Ja, jag tror filmen blir något alldeles speciellt med alla "Special effects" som finns plus att den visas i 3D. Ska bli spännande!

http://www.banfield.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Marie

26 februari 2010 10:48

Jag gillar också Johnny Depp och tycker det är jättekul att han blivit utnämnd till Hollywoods sexigaste man trots alla dessa märkliga figurer han spelar!! Han kör ju aldrig med machoroller som t ex Brad Pitt utan precis tvärtom.

 
Ingen bild

marieg

26 februari 2010 11:30

Jag ligger ju ALLTID efter dig med filmer (fast iofsig så kom du väl aldrig iväg på filmfestivalen vad? 1-0 till mig där) nu vill jag se: alice i underlandet, avatar och sherlock holmes, hur hinner du med allt, A?

 
Annika

Annika

26 februari 2010 13:57

Nä, i år missade jag filmfestivalen, Marie. Får skylla på sjukdom. (Fast det är väl inte riktigt sant).

Jag har ju köpt BIO-kort, vet du. Bara för att tvinga mig att gå. Jag älskar att gå på bio, men det blir ju aldrig av annars.

Vi får väl gå tillsammans nästa gång :)

http://www.banfield.bloggagratis.se

 
PirateSisters

PirateSisters

27 februari 2010 23:08

Hej, måste bara berätta att fyra stycken svenskar var galna nog att åka till London för att vara med om premiären på riktigt, utklädda till olika Johnny Depp karaktärer. Visst var det lite blött att stå där från halv åtta på morgonen till halv åtta på kvällen, men det var en otroligt härlig stämning. Tummen upp för Johnny Depp som tog sig tid för oss, trots regnet! Går nu och bara väntar på att få se filmen, tror att du har rätt, den lär bli något speciellt.

http://www.youtube.com/PirateSisters

 
Annika

Annika

28 februari 2010 17:43

WOW!!! Vilken grej! Tummen upp för er.

"You go, girls!!"

(Är väldigt, väldigt avundsjuk!) LOL

http://www.banfield.bloggagratis.se

 
Ingen bild

marieg

4 mars 2010 11:41

Oj, ja vad skriver man här nu då efter att ha sett Piratesisters filmer på youtube-länken?
Halloween-filmen var ju bara oslagbart bäst, FANTASTISK flickor, ni har verkligen talang för detta, fortsätt så och hoppas att denna kvinnan har möjlighet att se mer av er, i framtiden.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annika - 27 juni 2010 16:53

När jag startade denna blogg för drygt två år sedan hade jag som mål att skildra produktionen och tryckningen av min bok "Kvinnan i Klippan." När boken kom ut skulle jag sluta blogga. Trodde jag. Ha ha. Men bloggen ville annorlunda. Dessutom ...

Av Annika - 27 juni 2010 10:09

  Kunde inte sova i natt. Kände mig  "konstig" och svettig. Men speciellt varmt var det ju inte.   Vid halv fyra tiden var jag uppe och funderade på att kanske ta en nattlig promenad. Till slut, vid femtiden, gled jag in i dimmornas land och ...

Av Annika - 26 juni 2010 18:04


  Lade mig i Slottsskogen med min lilla picknick och försökte få färg på de kritvita benen. Och ansiktet. Där låg jag i två timmar - tills jag kände hur det började göra ont på läppen, precis där jag brukar få munsår. Neeeeeej!! Nejnejnejnejnej! Ja...

Av Annika - 26 juni 2010 11:51

  Flås...flås...flås...flås...   Har powerwalkat runt Slottsskogen och tittat på resterna av midsommarfesten. Vi var dock en hel hög med hurtiga motionärer som forsade fram mellan träden :)   Lagom varmt just nu. Men hettan kommer nog a...

Av Annika - 26 juni 2010 10:05


         God morgon!Hoppas ni vaknar utan baksmälla :)   Himlen är knallblå! Men i går kväll var det svarta moln på himlen och en kraftig blåst. Och KALLT. Så jag vet inte hur det gick för utomhusfirarna.   Läste att det förr i tiden ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19
20
21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Banfields Blogg med Blogkeen
Följ Banfields Blogg med Bloglovin'

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se