Direktlänk till inlägg 21 januari 2010

Smaskigt recept!!

Av Annika - 21 januari 2010 17:21


OJ, vad jag har varit DUKTIG i dag!

Fick ringt alla samtal och fick dessutom TAG på alla människor. DET hör väl inte till vanligheten?! Bara positiva trevliga samtal idag. Det behövde jag! (Jag tänker nämligen inte låta den där skitstöveln ta en enda droppe energi från mig. Det nöjet ska jag inte ge honom!)


Skickade iväg mer böcker till biblioteken samt till min distributör som sålt slut på "Den vita buffelkvinnans folk".


Sedan åkte jag för att tvätta bilen. "Very funny"! Det är som att slänga 150:- i sjön, men jag stod inte ut att se den där lortklumpen åka runt på gatorna. När bilen kom ut ur tvätten tänkte jag: "OJ! Är det SÅ den ser ut!!" (Till i morgon förmiddag, när jag ska ut på landet.)


Därefter åkte jag hem, städade hela huset, skurade golven, tvättade, ringde några samtal till och hittade därefter ett kul och nytt recept. Det blev jättegott!


RECEPT:

Blanda ihop en burk tacosås, 2,5 dl matlagningsgrädde samt 2 dl riven ost. Häll det över tinade fiskfiléer. (Jag tog ett paket hook). Smula sönder 15 - 20 tacochips och strö över. Grädda i 225 grader c:a 25 minuter.


  

Det blev underbart gott!

 

Jag har några saker kvar på min långa lista, men dom kan jag göra på lördag. Eller söndag. Orkar inte mer. I morgon blir det full rulle igen! BARA roliga saker!


Annika - som har möte med kyrkoherden i Vallda 08.30 i morgon

 
ANNONS
 
Sussi

Sussi

21 januari 2010 21:48

Tvätta bilen gjorde jag sista gången i augusti förra året. Hmm det är ett tag sen hihi
Men nu är det alldeles för kallt för att tvätta bilen. Jag har den ståendes ute

Vad god maten såg ut

Sv. Jag äter inte frukost förrän jag kommer till jobbet. Jag brukar ha fil och flingor med mig. Att göra gröt har jag inte så stor möjlighet att göra där men på helgerna skulle man kunna göra det

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Annika

Annika

21 januari 2010 21:53

Ahaa, DÅ var det ju inte så lätt. Havregrynsgröt har varit helt magisk för mig....får alla kilon att försvinna.

Jag som hade så fruktansvärt dåligt samvete för att jag inte tvättat bilen på två månader. Skönt att höra någon som är värre än jag.....hihi

http://www.banfield.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Birgitta

22 januari 2010 12:55

Sådana " lätta " recept gillar jag. Skall testa under veckan när man har mer bråttom!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annika - 27 juni 2010 16:53

När jag startade denna blogg för drygt två år sedan hade jag som mål att skildra produktionen och tryckningen av min bok "Kvinnan i Klippan." När boken kom ut skulle jag sluta blogga. Trodde jag. Ha ha. Men bloggen ville annorlunda. Dessutom ...

Av Annika - 27 juni 2010 10:09

  Kunde inte sova i natt. Kände mig  "konstig" och svettig. Men speciellt varmt var det ju inte.   Vid halv fyra tiden var jag uppe och funderade på att kanske ta en nattlig promenad. Till slut, vid femtiden, gled jag in i dimmornas land och ...

Av Annika - 26 juni 2010 18:04


  Lade mig i Slottsskogen med min lilla picknick och försökte få färg på de kritvita benen. Och ansiktet. Där låg jag i två timmar - tills jag kände hur det började göra ont på läppen, precis där jag brukar få munsår. Neeeeeej!! Nejnejnejnejnej! Ja...

Av Annika - 26 juni 2010 11:51

  Flås...flås...flås...flås...   Har powerwalkat runt Slottsskogen och tittat på resterna av midsommarfesten. Vi var dock en hel hög med hurtiga motionärer som forsade fram mellan träden :)   Lagom varmt just nu. Men hettan kommer nog a...

Av Annika - 26 juni 2010 10:05


         God morgon!Hoppas ni vaknar utan baksmälla :)   Himlen är knallblå! Men i går kväll var det svarta moln på himlen och en kraftig blåst. Och KALLT. Så jag vet inte hur det gick för utomhusfirarna.   Läste att det förr i tiden ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Banfields Blogg med Blogkeen
Följ Banfields Blogg med Bloglovin'

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se