Direktlänk till inlägg 21 januari 2010

Nu går adventsljusstakarna ner i källaren

Av Annika - 21 januari 2010 09:30


Men NU är det nog dags att ta bort adventsljusstakarna. :)


Jag vill inte ta bort dom.

Därför har jag varje dag kikat ut genom fönstret och kollat mina grannar. Så länge dom har kvar sina stakar, så länge kan jag själv ha kvar mina.

I går kom jag på att dom kanske gör samma sak.

Fortsätter vi så här kommer vi att ha kvar stakarna till påsk. Ha ha.

Så jag får väl bli först, då.....


Och tror ni inte att en liten tomte hade gömt sig bakom en skål - IGEN!!

Varje år är det samma sak. Jag är säker på att jag lagt ner alla julsaker och sedan hittar jag en liten tomte i ett hörn flera veckor senare. Mystiskt.


Nu är glada julen slut, slut, slut....la la la la la....


Annika - har en lååång lista med "att göra" i dag

 
ANNONS
 
Sussi

Sussi

21 januari 2010 10:25

Här på jobbet lyser julljusstakarna fortfarande i matsalen. Eftersom dom flesta som haft hand om att plocka undan sånt har slutat så finns det ingen som göra det längre. Så vi får väl se om jag ledsnar och i alla fall släcker dom eller om dom står kvar till i sommar hihi

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Annika

Annika

21 januari 2010 10:30

Haha, skönt att höra att jag inte är ensam.
Vintrarna är så långa och mörka i det här landet, så jag tycker man ska gå ut med en allmän regel om att stakarna skall stå kvar i alla fall till slutet på februari!

http://www.banfield.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annika - 27 juni 2010 16:53

När jag startade denna blogg för drygt två år sedan hade jag som mål att skildra produktionen och tryckningen av min bok "Kvinnan i Klippan." När boken kom ut skulle jag sluta blogga. Trodde jag. Ha ha. Men bloggen ville annorlunda. Dessutom ...

Av Annika - 27 juni 2010 10:09

  Kunde inte sova i natt. Kände mig  "konstig" och svettig. Men speciellt varmt var det ju inte.   Vid halv fyra tiden var jag uppe och funderade på att kanske ta en nattlig promenad. Till slut, vid femtiden, gled jag in i dimmornas land och ...

Av Annika - 26 juni 2010 18:04


  Lade mig i Slottsskogen med min lilla picknick och försökte få färg på de kritvita benen. Och ansiktet. Där låg jag i två timmar - tills jag kände hur det började göra ont på läppen, precis där jag brukar få munsår. Neeeeeej!! Nejnejnejnejnej! Ja...

Av Annika - 26 juni 2010 11:51

  Flås...flås...flås...flås...   Har powerwalkat runt Slottsskogen och tittat på resterna av midsommarfesten. Vi var dock en hel hög med hurtiga motionärer som forsade fram mellan träden :)   Lagom varmt just nu. Men hettan kommer nog a...

Av Annika - 26 juni 2010 10:05


         God morgon!Hoppas ni vaknar utan baksmälla :)   Himlen är knallblå! Men i går kväll var det svarta moln på himlen och en kraftig blåst. Och KALLT. Så jag vet inte hur det gick för utomhusfirarna.   Läste att det förr i tiden ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Banfields Blogg med Blogkeen
Följ Banfields Blogg med Bloglovin'

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se