Direktlänk till inlägg 19 januari 2010

Vilken polisbrutalitet jag råkade ut för!

Av Annika - 19 januari 2010 17:38


Min hand är mycket bättre idag. Men igår var den svullen och ruskigt öm. Jag får skylla mig själv. Nu efteråt undrar jag hur korkad man får lov att vara?! Tydligen hämningslöst korkad.


Under kursen i går fick vi en övning då vi skulle para ihop oss två och två. En av oss skulle knyta handen till en knytnäve och den andra skulle försöka öppna den. "Det här är orättvist" sa killen jag blivit ihop-parad med. Jag fattade inte vad han menade. Sedan kom jag på att han var polis.


Han tryckte på en speciell punkt på översidan av handen och jäääääääääääävlar vad ont det gjorde!! Jag SKREK! Fullkomligt skrek. Fy fan, alltså.    


Men att öppna handen?! NÄ, ALDRIG I LIVET!  


Alla andra par stog lugnt och bände och vred på varandras händer medan jag gallskrikande studsade runt i rummet med en kille som hängde fast vid min hand.

"Öppna handen, då!" sa han.

"NÄÄÄÄÄ!!" tjöt jag.


Kursledaren tittade oroligt på oss. Alla andra började också titta oroligt på oss. Själv trodde jag att handen skulle bli förlamad för resten av mitt liv. Men öppna den?? ALDRIG!


Jag hatar att säga detta....men jag öppnade handen till slut. Efteråt hade jag så jäkla ont att jag knappt kunde lyfta kaffekoppen.

"Diskutera vad ni lärt er om ert eget beteende!" sa kursledaren.


Jag har lärt mig massor. Eller, rättare sagt, jag har bekräftat vad jag redan vet: jag är så fruktansvärt enveten att det går ut över min egen hälsa!


Förresten ska dom inte para ihop två personer som är precis lika envetna.

Och förresten igen var det fusk, tycker jag! Polistrick ska ta mig katten inte få förekomma! (Det var inte menat som en tävling, men när man parar ihop två sådana typer som oss så BLIR det en tävling!!)


Handen var svullen och jätteöm hela kvällen. Men idag är den bättre. Bara öm.


Och så vill jag bara tillägga att snuten är förlåten. Han var mycket trevlig och vi skrattade gott åt övningen efteråt och vad ska man säga....han vann, ju!  Jävlaskitjäklahelvete!!!


Annika - skulle nog hållt kvar lite till.... 




 
 
Stort och smått

Stort och smått

19 januari 2010 22:02

Haha! Jag hade nog gjort samma sak.... och ångrat mig efteråt att jag inte höll ut ännu längre.
Du råkar inte minnas var punkten sitter eller?! ; )

http://stortosmatt.blogspot.com

 
Annika

Annika

19 januari 2010 22:41

Så klart!!
Inte vill man väl vara utan DEN kunskapen. Kan vara myyyyycket bra att ha en vacker dag.

Den sitter mellan knogarna på pekfingret och långfingret, några centimeter ner. (Det är i alla fall där det är JÄKLA ömt just nu)

http://www.banfield.bloggagratis.se

 
Sussi

Sussi

20 januari 2010 07:49

hahaha här lyser det igenom en envis en som har liiite för svårt att ge sig..
Men jag hade nog gjort samma sak. Jag är nog lika envis jag hihi

Skönt att svullnaden lagt sig nu :-)

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annika - 27 juni 2010 16:53

När jag startade denna blogg för drygt två år sedan hade jag som mål att skildra produktionen och tryckningen av min bok "Kvinnan i Klippan." När boken kom ut skulle jag sluta blogga. Trodde jag. Ha ha. Men bloggen ville annorlunda. Dessutom ...

Av Annika - 27 juni 2010 10:09

  Kunde inte sova i natt. Kände mig  "konstig" och svettig. Men speciellt varmt var det ju inte.   Vid halv fyra tiden var jag uppe och funderade på att kanske ta en nattlig promenad. Till slut, vid femtiden, gled jag in i dimmornas land och ...

Av Annika - 26 juni 2010 18:04


  Lade mig i Slottsskogen med min lilla picknick och försökte få färg på de kritvita benen. Och ansiktet. Där låg jag i två timmar - tills jag kände hur det började göra ont på läppen, precis där jag brukar få munsår. Neeeeeej!! Nejnejnejnejnej! Ja...

Av Annika - 26 juni 2010 11:51

  Flås...flås...flås...flås...   Har powerwalkat runt Slottsskogen och tittat på resterna av midsommarfesten. Vi var dock en hel hög med hurtiga motionärer som forsade fram mellan träden :)   Lagom varmt just nu. Men hettan kommer nog a...

Av Annika - 26 juni 2010 10:05


         God morgon!Hoppas ni vaknar utan baksmälla :)   Himlen är knallblå! Men i går kväll var det svarta moln på himlen och en kraftig blåst. Och KALLT. Så jag vet inte hur det gick för utomhusfirarna.   Läste att det förr i tiden ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok


Skapa flashcards