Direktlänk till inlägg 18 november 2009

Jag gillar att kolla Grand Designs

Av Annika - 18 november 2009 21:44


Kollar ni på Grand Designs? (Går på Kanal Nio varje onsdag 21.00)


Jag bara älskar programmet.

Det är så HIMLA intressant att se dessa familjer som hittat något ställe eller någon gammal kåk och som ska göra det omöjliga möjligt - bygga en annorlunda boning eller helt enkelt rusta upp något som är fallfärdigt.


Vansinniga idéer, ombyggnader som knappt går att genomföra, restaureringar av gamla slott eller övergivna fabriker. Men framförallt - olika idéer att bygga miljövänligt! Det är väldigt mycket fokus på miljön i det här programmet.


Om ni inte sett det - gör det.

Det är faktiskt riktigt spännande!


Annika - kollar på familjen som lagt 10 miljoner på att rusta upp en fallfärdig byggnad utanför Bath i England

 
ANNONS
 
Sussi

Sussi

19 november 2009 08:35

Där måste jag ha missat nåt. Inredning/ombyggnadsprogram älskar jag att titta på!

Ha en bra dag

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Annika

Annika

19 november 2009 13:27

Lustigt nog tittar jag aldrig på dom där programmen. Utom just detta...för det är så himla "crazy" och för att folk lyckas förverkliga sina drömmar MOT alla odds!

http://www.banfield.bloggagratis.se

 
Ingen bild

marieg

19 november 2009 21:25

Joo, (räcker upp handen) känner mig skyldig.
Jag älskar nämligen dylika program, misstänker att jag var född in i fel tidsålder, fel samhällsskikt, fel familj helt enkelt, för jag är så NÖRDIGT förälskad i att drömma om att det var JAG, MITT hus, MIN dröm, suck! så patetisk man kan vara.

 
Annika

Annika

19 november 2009 23:23

Jag förstår precis!!
Vissa av dom är bara helt underbara, glömmer aldrig dom som flyttade in i ett riktigt engelskt Invahoe-slott!

Så vill jag också bo!!!

http://www.banfield.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annika - 27 juni 2010 16:53

När jag startade denna blogg för drygt två år sedan hade jag som mål att skildra produktionen och tryckningen av min bok "Kvinnan i Klippan." När boken kom ut skulle jag sluta blogga. Trodde jag. Ha ha. Men bloggen ville annorlunda. Dessutom ...

Av Annika - 27 juni 2010 10:09

  Kunde inte sova i natt. Kände mig  "konstig" och svettig. Men speciellt varmt var det ju inte.   Vid halv fyra tiden var jag uppe och funderade på att kanske ta en nattlig promenad. Till slut, vid femtiden, gled jag in i dimmornas land och ...

Av Annika - 26 juni 2010 18:04


  Lade mig i Slottsskogen med min lilla picknick och försökte få färg på de kritvita benen. Och ansiktet. Där låg jag i två timmar - tills jag kände hur det började göra ont på läppen, precis där jag brukar få munsår. Neeeeeej!! Nejnejnejnejnej! Ja...

Av Annika - 26 juni 2010 11:51

  Flås...flås...flås...flås...   Har powerwalkat runt Slottsskogen och tittat på resterna av midsommarfesten. Vi var dock en hel hög med hurtiga motionärer som forsade fram mellan träden :)   Lagom varmt just nu. Men hettan kommer nog a...

Av Annika - 26 juni 2010 10:05


         God morgon!Hoppas ni vaknar utan baksmälla :)   Himlen är knallblå! Men i går kväll var det svarta moln på himlen och en kraftig blåst. Och KALLT. Så jag vet inte hur det gick för utomhusfirarna.   Läste att det förr i tiden ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7
8
9
10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Banfields Blogg med Blogkeen
Följ Banfields Blogg med Bloglovin'

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se