Direktlänk till inlägg 13 november 2009

Var det djävulen som kollade på vår film?

Av Annika - 13 november 2009 17:30


När vår film visades i London fick jag syn på en märklig person i publiken.

Först såg jag honom bara som hastigast när han gick och satte sig.

"Är det Johnny Depp?" skojade jag med min son.

Mannen hade stor hatt, mörka glasögon och ett litet skägg. Han påminde faktiskt om min favoritskådis.

  

Men NEJ, det var det INTE!


Jag ändrade snabbt uppfattning på pausen, då jag sprang på honom vid kaffebordet.

Nu hade han tagit av sig de mörka glasögonen och tittade rätt på mig.

Ögonen var det märkligaste jag någonsin sett!
De var inte mänskliga!
Speciellt inte det ena ögat, som levde ett eget liv.


Jag fick en väldigt olustig känsla och det var då Folke knuffade till mig: "Titta på hans fötter!" viskade han.


Jag tittade ner. Och hjärtat stannade.


Killen gick omkring på HOVAR!

 

Alltså, jag skojar inte. H-O-V-A-R!

Det finns ingen möjlighet att ett par fötter kunde rymmas i dom där hovarna. Om han inte opererat bort tårna måste han ha varit missbildad.

 

Mannen klapprade iväg på sina hovar, in i salen för att se vår film. Men när jag skulle uppmärksamma min son på denna märkliga varelser var han borta. Jag hittade honom inte. Jag vet inte vart han tog vägen. Han var bara försvunnen.

 

Nu efteråt undrar jag vem han var.

Eller VAD han var!
Det kanske var djävulen himslef (Har han hovar? Eller klövar?)

Eller så var det en korsning mellan man och tjur

Eller så var det något helt odefinierbart och det mest underliga jag någonsin sett.

 

Eller kanske var han bara en helt vanlig åsna......

 

  

  
ANNONS
 
Mia W

Mia W

13 november 2009 17:44

Hej!
Kika gärna in och svara på dagens fråga; Är du skrockfull? ;)
- Mia W

http://hejmia.se

 
Ingen bild

marieg

16 november 2009 12:24

WOW! Annika, är du riktigt säker på att du inte hade hamnat i en paralell verklighet? man kan verkligen undra ibland.

 
Annika

Annika

16 november 2009 15:29

Det var riktigt, riktigt otäckt för jag KUNDE inte släppa tankarna på den där mannen. Han klistrade sig fast i mitt minne, t o m när jag skulle sova.

Jag menar, det finns ju folk som opererar sig på alla konstiga sjuka sätt, men dom kan jag ju bara skratta åt. Men DEN HÄR, mannen...

Nä, vet inte vad "det" var för något.

http://www.banfield.bloggagratis.se

 
Ingen bild

marieg

19 november 2009 21:14

Du något liknande har hänt mig också, fast på spårvagnen, mitt bland alla människor, och jaa karismatiska "personer" har en viss tendens att fastna (det var nog meningen)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annika - 27 juni 2010 16:53

När jag startade denna blogg för drygt två år sedan hade jag som mål att skildra produktionen och tryckningen av min bok "Kvinnan i Klippan." När boken kom ut skulle jag sluta blogga. Trodde jag. Ha ha. Men bloggen ville annorlunda. Dessutom ...

Av Annika - 27 juni 2010 10:09

  Kunde inte sova i natt. Kände mig  "konstig" och svettig. Men speciellt varmt var det ju inte.   Vid halv fyra tiden var jag uppe och funderade på att kanske ta en nattlig promenad. Till slut, vid femtiden, gled jag in i dimmornas land och ...

Av Annika - 26 juni 2010 18:04


  Lade mig i Slottsskogen med min lilla picknick och försökte få färg på de kritvita benen. Och ansiktet. Där låg jag i två timmar - tills jag kände hur det började göra ont på läppen, precis där jag brukar få munsår. Neeeeeej!! Nejnejnejnejnej! Ja...

Av Annika - 26 juni 2010 11:51

  Flås...flås...flås...flås...   Har powerwalkat runt Slottsskogen och tittat på resterna av midsommarfesten. Vi var dock en hel hög med hurtiga motionärer som forsade fram mellan träden :)   Lagom varmt just nu. Men hettan kommer nog a...

Av Annika - 26 juni 2010 10:05


         God morgon!Hoppas ni vaknar utan baksmälla :)   Himlen är knallblå! Men i går kväll var det svarta moln på himlen och en kraftig blåst. Och KALLT. Så jag vet inte hur det gick för utomhusfirarna.   Läste att det förr i tiden ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7
8
9
10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Banfields Blogg med Blogkeen
Följ Banfields Blogg med Bloglovin'

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se