Direktlänk till inlägg 22 september 2009

Jag vill vara en superkändis

Av Annika - 22 september 2009 21:27Den senaste månaden har jag börjat få mejl från folk (barn?) som vill ha en autograf per post.

Och NU har jag fått ett mail från någon som önskar signerade idolfoton. (!!)

Jag blir liksom mållös. (Speciellt som alla mina idolfoton är slut! Hrm...harkel...hrm.....)


JIZZEZ, liksom. Vad hände?

Var det Hollywood som gjorde det?

Herregud, folks, jag stog bara på en röd matta och låtsades vara filmproducent. (Och alla gick på det!!)


Fast åååååh, vad jag skulle vilja vara en superkändis!

JAg skulle ha miljoner och miljoner att ge bort! TÄNK så underbart! Jag kunde ge bort högar av pengar till barn som far illa, till gamla och sjuka och utsatta!


Som superkändis skulle jag ha MAKT (det får man som kändis) och jag skulle kunna få med mig massor med folk i en ideell rörelse, en "Heal The World"-organisation. Vi skulle kunna flytta berg tillsammans!


Jag vill SÅ gärna var en sådan där Hollywood-Anka (som jag såg på TV i går). Då kunde jag ta mina miljoner och gå ner från bergen, ner till centrala Hollywood där tiggare och hemlösa ligger i varje gathörn. Jag skulle kunna starta något för alla de där utsatta människorna. "Faktum Hollywood", kanske?! Eller bara se till att dom fick ett bättre liv.


SHIT, jag skulle kunna göra SÅ mycket!


Men jag får väl börja med att trycka upp fler...hrm....idolfoton (min fanclub är lite slö, märker jag!) och se till att få min bok till film. Sedan kan jag rädda världen. Igen :)


Annika - som alltid tycker att jag inte gör tillräckligt...

 
ANNONS
 
Ingen bild

Dezi

22 september 2009 23:49

Lugna ner dig nu Lill Adolf

 
Ingen bild

Annika

23 september 2009 09:31

Du då - som var en 22%procentare? (Eller vad det var) :) :)

 
Ulla

Ulla

23 september 2009 17:58

=) Ställer mig i raden =)

http://ladyinblue.bloggplatsen.se

 
Stort och smått

Stort och smått

26 september 2009 12:33

Man känner oftast att man kan göra mer och ge mer...

Men shit vad kul att få skriva autografer!!! : )
(Inget jag vill göra dock!)
Kanske jag ska ta med mig autografblock när vi träffas! Hihi!

http://stortosmatt.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annika - 27 juni 2010 16:53

När jag startade denna blogg för drygt två år sedan hade jag som mål att skildra produktionen och tryckningen av min bok "Kvinnan i Klippan." När boken kom ut skulle jag sluta blogga. Trodde jag. Ha ha. Men bloggen ville annorlunda. Dessutom ...

Av Annika - 27 juni 2010 10:09

  Kunde inte sova i natt. Kände mig  "konstig" och svettig. Men speciellt varmt var det ju inte.   Vid halv fyra tiden var jag uppe och funderade på att kanske ta en nattlig promenad. Till slut, vid femtiden, gled jag in i dimmornas land och ...

Av Annika - 26 juni 2010 18:04


  Lade mig i Slottsskogen med min lilla picknick och försökte få färg på de kritvita benen. Och ansiktet. Där låg jag i två timmar - tills jag kände hur det började göra ont på läppen, precis där jag brukar få munsår. Neeeeeej!! Nejnejnejnejnej! Ja...

Av Annika - 26 juni 2010 11:51

  Flås...flås...flås...flås...   Har powerwalkat runt Slottsskogen och tittat på resterna av midsommarfesten. Vi var dock en hel hög med hurtiga motionärer som forsade fram mellan träden :)   Lagom varmt just nu. Men hettan kommer nog a...

Av Annika - 26 juni 2010 10:05


         God morgon!Hoppas ni vaknar utan baksmälla :)   Himlen är knallblå! Men i går kväll var det svarta moln på himlen och en kraftig blåst. Och KALLT. Så jag vet inte hur det gick för utomhusfirarna.   Läste att det förr i tiden ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Banfields Blogg med Blogkeen
Följ Banfields Blogg med Bloglovin'

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se