Direktlänk till inlägg 18 september 2009

Hellooooo mitt hem!

Av Annika - 18 september 2009 17:36


Aaaah, jag är hemma igen! Underbart!


Det bästa med att åka iväg och ha kurs är när man kommer hem igen.

Det nästbästa är när man åker iväg till kursstället.

Och däremellan är allt annat toppen!

Så - med andra ord - allt är bara sååå bra! :)


Det som INTE är bra är att ingen har diskat, ingen har tvättat, ingen har handlat mat och ingen har betalat räkningar medans jag varit borta.

Servicen i mitt hem är så HIMLA dålig!

Jag måste klaga till nån.

Men vem då?

Kanske lilla fixar-Nisse som kommer på måndag för att reparera mitt dörrhandtag??


Ååh, nu ska jag vara ledig i tre dagar.

TRE hela dagar.


Sedan ska jag till Jönköping

Sedan ska jag hem

Sedan ska jag till Hakefjorden norr om Göteborg

Sedan ska jag hem

Sedan ska jag till Stockholm

Och därifrån ska jag till Höör

Sedan ska jag hem

Och sedan ska jag till Höör igen

Och sedan hem

Därefter ska jag till Höör

Och därefter till Ängelholm.

Sedan ska jag hem för att sedan åka till Jönköping.

Och sedan ska jag hem.

Och sedan ska jag till London

Och därifrån till Hastings

Och sedan ska jag hem

Därefter ska jag till Vänersborg

Och sedan hem


Och sedan är jag leeeeeedig i en hel vecka! :)


Annika - håller koll på schemat. Tror jag... 
ANNONS
 
Ulla

Ulla

20 september 2009 21:13

Jojo så fullt upp du har =) åker och far som en jojo. =)
Ha de gott
Kramen Ulla o Brian

http://ladyinblue.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

marieg

21 september 2009 12:54

antecknar nu:därefter har Annika ledigt i en hel vecka, då får vi träffas och prata he he

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annika - 27 juni 2010 16:53

När jag startade denna blogg för drygt två år sedan hade jag som mål att skildra produktionen och tryckningen av min bok "Kvinnan i Klippan." När boken kom ut skulle jag sluta blogga. Trodde jag. Ha ha. Men bloggen ville annorlunda. Dessutom ...

Av Annika - 27 juni 2010 10:09

  Kunde inte sova i natt. Kände mig  "konstig" och svettig. Men speciellt varmt var det ju inte.   Vid halv fyra tiden var jag uppe och funderade på att kanske ta en nattlig promenad. Till slut, vid femtiden, gled jag in i dimmornas land och ...

Av Annika - 26 juni 2010 18:04


  Lade mig i Slottsskogen med min lilla picknick och försökte få färg på de kritvita benen. Och ansiktet. Där låg jag i två timmar - tills jag kände hur det började göra ont på läppen, precis där jag brukar få munsår. Neeeeeej!! Nejnejnejnejnej! Ja...

Av Annika - 26 juni 2010 11:51

  Flås...flås...flås...flås...   Har powerwalkat runt Slottsskogen och tittat på resterna av midsommarfesten. Vi var dock en hel hög med hurtiga motionärer som forsade fram mellan träden :)   Lagom varmt just nu. Men hettan kommer nog a...

Av Annika - 26 juni 2010 10:05


         God morgon!Hoppas ni vaknar utan baksmälla :)   Himlen är knallblå! Men i går kväll var det svarta moln på himlen och en kraftig blåst. Och KALLT. Så jag vet inte hur det gick för utomhusfirarna.   Läste att det förr i tiden ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Banfields Blogg med Blogkeen
Följ Banfields Blogg med Bloglovin'

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se