Direktlänk till inlägg 15 september 2009

Kullaberg i solnedgång

Av Annika - 15 september 2009 20:39


ÄNTLIGEN fick jag tid att gå ut och gå!


Jag sökte mig längst ut på udden av Kullaberg, där jag förra året fick hemska känslor av att Kullamannen fortfarande strök omkring. Men ikväll var det lugnt. Det var t om fridfullt.


Dessutom hade de byggt en utställningslokal med ett fik och en underbar terass ner mot havet.

Så fantastiskt härligt! Måste vara en dröm att sitta här på sommaren.


Själv trivs jag i mörkret.

Eller - rättare sagt - i skymningen.

Kanske har vampyranlag. (Skratt)  Många båtar gick på grund här i forna tider.

Det sägs att Kullamannen var en av dom som höll i gång elden.

Och att han fortfarande vaktar området.  


Solnedgång över Kullaberg.

Vackra Moder Jord!

Miraklen upprepas varenda kväll. Och varenda dag.
  


Här på bänken satt jag i en halvtimme och såg mörkret komma.

Fyrljuset svepte över nejden och höll mig sällskap.

Inga spöken där i kväll.

Bara lugn. Och frid.


Annika - som äntligen fick min "injektion" av Moder Natur.

 
ANNONS
 
Stort och smått

Stort och smått

17 september 2009 21:35

Underbara bilder!

http://stortosmatt.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annika - 27 juni 2010 16:53

När jag startade denna blogg för drygt två år sedan hade jag som mål att skildra produktionen och tryckningen av min bok "Kvinnan i Klippan." När boken kom ut skulle jag sluta blogga. Trodde jag. Ha ha. Men bloggen ville annorlunda. Dessutom ...

Av Annika - 27 juni 2010 10:09

  Kunde inte sova i natt. Kände mig  "konstig" och svettig. Men speciellt varmt var det ju inte.   Vid halv fyra tiden var jag uppe och funderade på att kanske ta en nattlig promenad. Till slut, vid femtiden, gled jag in i dimmornas land och ...

Av Annika - 26 juni 2010 18:04


  Lade mig i Slottsskogen med min lilla picknick och försökte få färg på de kritvita benen. Och ansiktet. Där låg jag i två timmar - tills jag kände hur det började göra ont på läppen, precis där jag brukar få munsår. Neeeeeej!! Nejnejnejnejnej! Ja...

Av Annika - 26 juni 2010 11:51

  Flås...flås...flås...flås...   Har powerwalkat runt Slottsskogen och tittat på resterna av midsommarfesten. Vi var dock en hel hög med hurtiga motionärer som forsade fram mellan träden :)   Lagom varmt just nu. Men hettan kommer nog a...

Av Annika - 26 juni 2010 10:05


         God morgon!Hoppas ni vaknar utan baksmälla :)   Himlen är knallblå! Men i går kväll var det svarta moln på himlen och en kraftig blåst. Och KALLT. Så jag vet inte hur det gick för utomhusfirarna.   Läste att det förr i tiden ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Banfields Blogg med Blogkeen
Följ Banfields Blogg med Bloglovin'

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se