Direktlänk till inlägg 15 september 2009

Grupparbete

Av Annika - 15 september 2009 11:26


Sådär, nu jobbar gruppen själv i några timmar och jag och min kollega kan sitta och planera fortsättningen.

På kvällarna orkar man inte så mycket, ska jag säga.

Eftersom den här kursen är "levande", d v s att vi lägger upp den efter deltagarnas behov, behöver vi tid för oss själva och ibland är den tiden obefintlig.


Jag hoppas jag får tillfälle snart att gå till Mölle fyr. Längst ut på udden.

Den här platsen är så fantastiskt vacker - kolla bara de här flygfotona.

Men jag hinner ju aldrig utforska den!


Vi befinner oss på en golfbana - ja, inte PÅ golfbanan, men i restauranten/wärdshuset.

Till vår förvåning hade de planerat ett stort jippo för golfare i dag.

Janne Bylund kommer hit i några timmar och bjuder på en show.

Inget VI får ta del av.

Men de snodde våra grupputrymmen - INTE bra!

Tack och lov för det fina vädret!

Vi får sitta utomhus och jobba.


Okidoki, ska gå ner och underhålla min kollega Olof, som också passat på att ringa några kundsamtal.


Annika - som längtar uuut i den här vackra naturen. Men hittills har jag bara suttit inne

 
ANNONS
 
Skogshuldran Titti

Skogshuldran Titti

15 september 2009 20:27

Har varit på besök och läst ikapp. Samt kollat att du har det bra. Jobba på bara! :-)

http://skogshuldran.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annika - 27 juni 2010 16:53

När jag startade denna blogg för drygt två år sedan hade jag som mål att skildra produktionen och tryckningen av min bok "Kvinnan i Klippan." När boken kom ut skulle jag sluta blogga. Trodde jag. Ha ha. Men bloggen ville annorlunda. Dessutom ...

Av Annika - 27 juni 2010 10:09

  Kunde inte sova i natt. Kände mig  "konstig" och svettig. Men speciellt varmt var det ju inte.   Vid halv fyra tiden var jag uppe och funderade på att kanske ta en nattlig promenad. Till slut, vid femtiden, gled jag in i dimmornas land och ...

Av Annika - 26 juni 2010 18:04


  Lade mig i Slottsskogen med min lilla picknick och försökte få färg på de kritvita benen. Och ansiktet. Där låg jag i två timmar - tills jag kände hur det började göra ont på läppen, precis där jag brukar få munsår. Neeeeeej!! Nejnejnejnejnej! Ja...

Av Annika - 26 juni 2010 11:51

  Flås...flås...flås...flås...   Har powerwalkat runt Slottsskogen och tittat på resterna av midsommarfesten. Vi var dock en hel hög med hurtiga motionärer som forsade fram mellan träden :)   Lagom varmt just nu. Men hettan kommer nog a...

Av Annika - 26 juni 2010 10:05


         God morgon!Hoppas ni vaknar utan baksmälla :)   Himlen är knallblå! Men i går kväll var det svarta moln på himlen och en kraftig blåst. Och KALLT. Så jag vet inte hur det gick för utomhusfirarna.   Läste att det förr i tiden ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Banfields Blogg med Blogkeen
Följ Banfields Blogg med Bloglovin'

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se