Direktlänk till inlägg 13 september 2009

Nu är det spöklikt igen

Av Annika - 13 september 2009 19:49


  


Här skall jag bo i en vecka.

Festligt rum, det är nedförsbackar och uppförsbackar.

I rummet, alltså.


Just nu sitter jag en bit från Mölle Fyr - den där fyren där Kullamannen huserar.

Den där fyren som var så spöklik när jag för ett år sedan besökte den sent på natten.

(Vad nu DET skulle vara bra för?)


Jag är ensam i ett gammalt knarrande hus. Alldeles ensam!

Stormen - NÄSTAN storm i alla fall - sliter i huset så väggarna knakar medan fyrens sken sveper över de knotiga träden.


Varför hamnar jag alltid ensam i sådana här spöklika situationer?

Eller så är det kanske JAG som drar spökena med mig? (Ha ha)


Fast jag är ju aldrig rädd. Jag gillar spöklika ställen.


Jag har bara varit rädd en enda gång.

Och det var....oj...ja, just det.....

....vid Mölle Fyr. Oops!


Oookej.....vi hörs i morgon. Om jag överlever natten. :)


Annika - alltså, var är mina bodyguards? Hallåååå?! 
ANNONS
 
Anna

Anna

14 september 2009 07:45

Kullamannen, ja...
Nu ploppade det upp i nostalgiminnet. Tänk vad spännande det var och titta på den filmen (eller gick den som serie). Vågade knappt titta... ;)

...hoppas att "spökena" låtit dig sova inatt!

http://annabellan.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annika - 27 juni 2010 16:53

När jag startade denna blogg för drygt två år sedan hade jag som mål att skildra produktionen och tryckningen av min bok "Kvinnan i Klippan." När boken kom ut skulle jag sluta blogga. Trodde jag. Ha ha. Men bloggen ville annorlunda. Dessutom ...

Av Annika - 27 juni 2010 10:09

  Kunde inte sova i natt. Kände mig  "konstig" och svettig. Men speciellt varmt var det ju inte.   Vid halv fyra tiden var jag uppe och funderade på att kanske ta en nattlig promenad. Till slut, vid femtiden, gled jag in i dimmornas land och ...

Av Annika - 26 juni 2010 18:04


  Lade mig i Slottsskogen med min lilla picknick och försökte få färg på de kritvita benen. Och ansiktet. Där låg jag i två timmar - tills jag kände hur det började göra ont på läppen, precis där jag brukar få munsår. Neeeeeej!! Nejnejnejnejnej! Ja...

Av Annika - 26 juni 2010 11:51

  Flås...flås...flås...flås...   Har powerwalkat runt Slottsskogen och tittat på resterna av midsommarfesten. Vi var dock en hel hög med hurtiga motionärer som forsade fram mellan träden :)   Lagom varmt just nu. Men hettan kommer nog a...

Av Annika - 26 juni 2010 10:05


         God morgon!Hoppas ni vaknar utan baksmälla :)   Himlen är knallblå! Men i går kväll var det svarta moln på himlen och en kraftig blåst. Och KALLT. Så jag vet inte hur det gick för utomhusfirarna.   Läste att det förr i tiden ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Banfields Blogg med Blogkeen
Följ Banfields Blogg med Bloglovin'

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se