Alla inlägg under augusti 2009

Av Annika - 2 augusti 2009 04:21


Idag har jag varit pa Universal Studios hela dan, det ar dar dom just nu spelar in CSI och Desperate Housewives. Jag har akt upp och ner for Wysteria Lane (heter den sa?) Haha, jattekul, hela gatan ar uppbyggd och husen ar riktiga.


Igar var en toppendag som jag spenderade med en UNDERBAR kvinna och skadespelerska, Miryam. (Stavar nog fel....) Vi at lunch i Beverly Hills och kollade in alla skelettsmala kvinnor med fejkade brost och lappar, flera av dom fulla med blamarken i ansiktena. Plastikoperationer. Det ser groteskt ut! Maste saga det...som om dom ar felgjorda.


Miryam berattade allt jag behovde veta om Hollywood. Hon har smajobbat som skadespelerska i 11 ar, bl a varit med i City Akuten. Efter lunchen akte vi hem till hennes (valdigt rika) arbetsgivare. Han hade ett hus som inte var av denna varlden! Det lag hogt uppe i bergen med utsikt over hela LA och med en pool langst ute pa terassen. Dar satt vi och pratade och drack kaffe och sag ljusen tandas nere i stan under oss. Helt OTROLIGT! Vilken LYX!


I alla fall skall Miryam gora allt hon kan for att hjaalpa mig, hon kanner manga producers och ska aven ge mig en lista pa agenter. Och jag har lovat henne en roll i filmen. Givetvis. Nasta gang jag kommer over far jag bo hos henne, toppen!!


Hon var verkligen en fantastisk tjej som foljt sina drommar och kampar pa for att lyckas i branschen.


OK, nu ska jag ut och ata middag.

Bara EN enda dag kvar....jizzez vad det har gatt fort!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18
19
20
21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards