Direktlänk till inlägg 17 augusti 2009

Idag har vi tuktat Moder Natur

Av Annika - 17 augusti 2009 18:26


 


Provisorisk frukost på terassen i morse.

Vårt bord blåste iväg och bröt ett ben.


Nu är jag hemma igen efter en produktiv dag på landet.

Jag klippte gräs. ALLT gräs.

Som ni ser på bilden finns det en hel del grässtrån att attackera och det finns lika mycket - faktiskt mer - gräs på framsidan.

Dezi räfsade, det blev jättefint.


Sedan tog vi oss an högen med taggbuskar som Dezi klippt ner, kvistarna skulle förpassas till platsen för den kommande brasan.

De där taggbuskarna är bara SÅ aggressiva!
De hugger sig fast precis överallt och Dezi och jag gick omkring och sa: "Ajj! Aaah! Faaan! aAAAAHHH!" hela i tiden.


Men vi gav oss inte.

De ska bli brända, de rackarna!


 


MIN flagga :)
Bara MIN!!!

Och någras till.....

Tyckte det här fotot blev så bra - med den bohuslänska graniten i bakgrunden.


Att vara ute i naturen är läkning för själen.

underbart.

Man hittar tillbaka till sig själv, bara på några dagar.

Viktigt att tänka på för alla oss som tillbringar mycket tid i asfaltsdjungeln.


Annika - såååå skönt med en dusch! Har inte duschat på tre dagar....

 
ANNONS
 
Sussi

Sussi

18 augusti 2009 13:03

Men vilket härligt ställe du har, precis vid vattnet och allt!!
Kan tänka mig att det blivit några härliga dopp där :-)

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Annika

18 augusti 2009 15:16

Ja, mycket bättre kan det inte bli!

 
Stort och smått

Stort och smått

19 augusti 2009 17:10

Men gud så härligt det ser ut!!! Underbart!!!

http://stortosmatt.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annika - 27 juni 2010 16:53

När jag startade denna blogg för drygt två år sedan hade jag som mål att skildra produktionen och tryckningen av min bok "Kvinnan i Klippan." När boken kom ut skulle jag sluta blogga. Trodde jag. Ha ha. Men bloggen ville annorlunda. Dessutom ...

Av Annika - 27 juni 2010 10:09

  Kunde inte sova i natt. Kände mig  "konstig" och svettig. Men speciellt varmt var det ju inte.   Vid halv fyra tiden var jag uppe och funderade på att kanske ta en nattlig promenad. Till slut, vid femtiden, gled jag in i dimmornas land och ...

Av Annika - 26 juni 2010 18:04


  Lade mig i Slottsskogen med min lilla picknick och försökte få färg på de kritvita benen. Och ansiktet. Där låg jag i två timmar - tills jag kände hur det började göra ont på läppen, precis där jag brukar få munsår. Neeeeeej!! Nejnejnejnejnej! Ja...

Av Annika - 26 juni 2010 11:51

  Flås...flås...flås...flås...   Har powerwalkat runt Slottsskogen och tittat på resterna av midsommarfesten. Vi var dock en hel hög med hurtiga motionärer som forsade fram mellan träden :)   Lagom varmt just nu. Men hettan kommer nog a...

Av Annika - 26 juni 2010 10:05


         God morgon!Hoppas ni vaknar utan baksmälla :)   Himlen är knallblå! Men i går kväll var det svarta moln på himlen och en kraftig blåst. Och KALLT. Så jag vet inte hur det gick för utomhusfirarna.   Läste att det förr i tiden ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18
19
20
21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Banfields Blogg med Blogkeen
Följ Banfields Blogg med Bloglovin'

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se