Direktlänk till inlägg 12 augusti 2009

En ny onsdag!

Av Annika - 12 augusti 2009 09:58


 


God morgon!
Eller god förmiddag, ska jag väl kanske säga.

Tänk, nu är det onsdag igen och jag har varit hemma i en hel vecka.

Tiden flyger iväg.


Idag ska jag fika i stan med en kompis som försökt hjälpa mig med kontakter beträffande alla mina galna idéer. Camilla är så jättego!


Jag ska också träffa en av alla de personer som ringer eller mailar om Svarta Katten-trilogin.

D v s att dom inte kan få tag i böckerna.


Jag har förgäves försökt få katten att dö!
Ska inte trycka upp fler böcker. Det hade jag bestämt mig för för några år sedan. Anledningen är att jag måste trycka minst 200 stycken av varje bok och jag vill inte bli liggande på ett stort lager som jag kanske inte blir av med.


Men folk är sååå enträgna och tjatar och tjatar. Och det måste ju vara en vink om att katten fortfarande har viktiga budskap och inte alls vill bli bortskuffad i ett mörkt hörn.


Ska kolla om jag kan hitta tryckerier som kan trycka färre exemplar, men fortfarande med god kvalitet.

Har nämligen inte lyckats hitta några sådana hittills.

Har ni förslag får ni gärna höra av er.


Annika - som tycker det känns kyligt där ute...brrr.....

 
ANNONS
 
Annika

Annika

12 augusti 2009 11:52

Du har sannerligen många strängar på din lyra. :-)

http://acka.bloggagratis.se

 
Stort och smått

Stort och smått

12 augusti 2009 11:58

Åh! Har du skrivit en triologi? Kul! Finns de på bibliotek, tror du?
Jag tar gärna en fika någon eftermiddag, måste bara få barnens schema vad gäller aktiviteter och så först... I nuläget vet jag inget om mina eftermiddagar!

http://stortosmatt.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annika - 27 juni 2010 16:53

När jag startade denna blogg för drygt två år sedan hade jag som mål att skildra produktionen och tryckningen av min bok "Kvinnan i Klippan." När boken kom ut skulle jag sluta blogga. Trodde jag. Ha ha. Men bloggen ville annorlunda. Dessutom ...

Av Annika - 27 juni 2010 10:09

  Kunde inte sova i natt. Kände mig  "konstig" och svettig. Men speciellt varmt var det ju inte.   Vid halv fyra tiden var jag uppe och funderade på att kanske ta en nattlig promenad. Till slut, vid femtiden, gled jag in i dimmornas land och ...

Av Annika - 26 juni 2010 18:04


  Lade mig i Slottsskogen med min lilla picknick och försökte få färg på de kritvita benen. Och ansiktet. Där låg jag i två timmar - tills jag kände hur det började göra ont på läppen, precis där jag brukar få munsår. Neeeeeej!! Nejnejnejnejnej! Ja...

Av Annika - 26 juni 2010 11:51

  Flås...flås...flås...flås...   Har powerwalkat runt Slottsskogen och tittat på resterna av midsommarfesten. Vi var dock en hel hög med hurtiga motionärer som forsade fram mellan träden :)   Lagom varmt just nu. Men hettan kommer nog a...

Av Annika - 26 juni 2010 10:05


         God morgon!Hoppas ni vaknar utan baksmälla :)   Himlen är knallblå! Men i går kväll var det svarta moln på himlen och en kraftig blåst. Och KALLT. Så jag vet inte hur det gick för utomhusfirarna.   Läste att det förr i tiden ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18
19
20
21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Banfields Blogg med Blogkeen
Följ Banfields Blogg med Bloglovin'

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se