Direktlänk till inlägg 17 mars 2009

Första steget på den långa resan

Av Annika - 17 mars 2009 15:25


Yess, det här blir bra!
Jättebra!


Vi hade ett väldigt trevligt möte i prästgården, åt god soppa och lyssnade till kyrkoherde Görans alla berättelser.

Han är fantastisk på att berätta.

SÅ många historier, roliga, kluriga, galna, förvånansvärda.....en hel tidsepok av händelser.


Det här är Görans kyrka....eller rättare sagt, Vallda Kyrka


 

Det var första gången Folke och Göran träffades. Förutom när de skakade hand vid filmvisningen av Spirits for Sale på Bio Capitol här i Göteborg, Och jag tror att Folke kände som jag - om Göran får berätta den här "storyn" kommer det att bli kanonbra. Han kommer att gå rätt genom rutan/filmduken!!


Så nu är vi igång - mot nästa film! En lång, låååång, evighetslång resa. (Skratt) Jag vet ju hur det är att göra film vid det här laget.


Vårt första mål är att klargöra för vem filmen skall göras.

Kan Svenska Kyrkan vara intresserade? (Pengar fattas ju inte. Men hur får man tillgång till dom?)

Eller ska vi satsa på frikyrkorna? (Dom är också rika.)

SVT är väl bara att glömma....host, host....


Sedan måste vi nischa in filmen, hitta själva kärnan, för det finns hur mycket som helst att ta av. Och det ska jag försöka titta på - hur kan man göra en bra "story" av detta?


Göran och Folke utanför prästgården.

Nu börjar resan....!


 

Okej, nu är vi på gång.

Första steget på den långa resan.

Och som vanligt handlar första året bara om en sak: att söka pengar.


Annika - som är säker på att det här löser sig OCKSÅ! 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annika - 27 juni 2010 16:53

När jag startade denna blogg för drygt två år sedan hade jag som mål att skildra produktionen och tryckningen av min bok "Kvinnan i Klippan." När boken kom ut skulle jag sluta blogga. Trodde jag. Ha ha. Men bloggen ville annorlunda. Dessutom ...

Av Annika - 27 juni 2010 10:09

  Kunde inte sova i natt. Kände mig  "konstig" och svettig. Men speciellt varmt var det ju inte.   Vid halv fyra tiden var jag uppe och funderade på att kanske ta en nattlig promenad. Till slut, vid femtiden, gled jag in i dimmornas land och ...

Av Annika - 26 juni 2010 18:04


  Lade mig i Slottsskogen med min lilla picknick och försökte få färg på de kritvita benen. Och ansiktet. Där låg jag i två timmar - tills jag kände hur det började göra ont på läppen, precis där jag brukar få munsår. Neeeeeej!! Nejnejnejnejnej! Ja...

Av Annika - 26 juni 2010 11:51

  Flås...flås...flås...flås...   Har powerwalkat runt Slottsskogen och tittat på resterna av midsommarfesten. Vi var dock en hel hög med hurtiga motionärer som forsade fram mellan träden :)   Lagom varmt just nu. Men hettan kommer nog a...

Av Annika - 26 juni 2010 10:05


         God morgon!Hoppas ni vaknar utan baksmälla :)   Himlen är knallblå! Men i går kväll var det svarta moln på himlen och en kraftig blåst. Och KALLT. Så jag vet inte hur det gick för utomhusfirarna.   Läste att det förr i tiden ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Banfields Blogg med Blogkeen
Följ Banfields Blogg med Bloglovin'

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se