Direktlänk till inlägg 28 februari 2009

Laster - varför har man dom?

Av Annika - 28 februari 2009 16:06


 


 Jag har fått en LAST!

Jag råkade köpa den här efterrätten för några månader sedan - och nu är jag fast.


Visst har jag ätit Tiramisu många gånger på restauranter och konferensställen. Och min favoritkock Fredrik gör världens goaste tiramisu.

Så jag trodde inte jag skulle bli så förtjust i en "plastig" produkt i en kyldisk. Men ooops, det blev jag.


Jag köper ett sådant här 2-portionspaket för helgen och tror varje gång att jag ska ta EN till lördagmiddagen och EN till söndagsmiddagen. Och varje gång tar jag TVÅ till kaffet när jag kommer hem efter att ha handlat.


Suck. Hopplöst fall.

Går laster över?


Annika - som dock inte har börjat på min andra ännu....men den ryker nog till Melodifestivalen

 
ANNONS
 
Skogshuldran Titti

Skogshuldran Titti

28 februari 2009 18:48

Laster är till för att vårdas ömt!
I alla fall så länge de inte skadar någon annan.
Din last skadar inte mig!
Så fortsätt du lugnt med den!
Kram!

http://skogshuldran.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Annika

28 februari 2009 19:22

Hmmm, tja...vissa laster skadar ju en själv.
Och dom är ju inte så bra.

Men om du tycker jag ska fortsätta med denna last - då gör jag så klart det!! Du har ju redan fått mig att äta mer scones. Hihihi!

Tack och lov för Skogshuldran! :) :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annika - 27 juni 2010 16:53

När jag startade denna blogg för drygt två år sedan hade jag som mål att skildra produktionen och tryckningen av min bok "Kvinnan i Klippan." När boken kom ut skulle jag sluta blogga. Trodde jag. Ha ha. Men bloggen ville annorlunda. Dessutom ...

Av Annika - 27 juni 2010 10:09

  Kunde inte sova i natt. Kände mig  "konstig" och svettig. Men speciellt varmt var det ju inte.   Vid halv fyra tiden var jag uppe och funderade på att kanske ta en nattlig promenad. Till slut, vid femtiden, gled jag in i dimmornas land och ...

Av Annika - 26 juni 2010 18:04


  Lade mig i Slottsskogen med min lilla picknick och försökte få färg på de kritvita benen. Och ansiktet. Där låg jag i två timmar - tills jag kände hur det började göra ont på läppen, precis där jag brukar få munsår. Neeeeeej!! Nejnejnejnejnej! Ja...

Av Annika - 26 juni 2010 11:51

  Flås...flås...flås...flås...   Har powerwalkat runt Slottsskogen och tittat på resterna av midsommarfesten. Vi var dock en hel hög med hurtiga motionärer som forsade fram mellan träden :)   Lagom varmt just nu. Men hettan kommer nog a...

Av Annika - 26 juni 2010 10:05


         God morgon!Hoppas ni vaknar utan baksmälla :)   Himlen är knallblå! Men i går kväll var det svarta moln på himlen och en kraftig blåst. Och KALLT. Så jag vet inte hur det gick för utomhusfirarna.   Läste att det förr i tiden ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25
26
27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Banfields Blogg med Blogkeen
Följ Banfields Blogg med Bloglovin'

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se