Direktlänk till inlägg 28 februari 2009

En sömnig morgon

Av Annika - 28 februari 2009 10:25


Aaah, va skönt att sova ut.


Jag har den klassiska hostförkylningen - så fort jag lägger mig ner börjar jag hosta! Ni vet hur det är....


I förrgår natt sov jag två timmar - innan jag skulle upp 05.30, köra till Vänersborg och ha kurs hela dagen. Det gick bra men oj, vad jag var trött i går kväll.


Väcktes halv åtta i morse av en granne som - spikade!!
Men suck....måste man spika halv åtta en lördagmorgon?!

(Fast det kanske var kris - vad vet jag vad han spikade ihop/upp...hihi)


Lyckades dock somna om vid tredje spiken och sov till 10.15

Oj, det är inte likt mig. Men jag behövde det!


Idag blir det en lugn dag - vila, en kort promenad och inte mycket mer. 

Har ni sett hur ljust det har blivit?!
Är det inte underbart?

Ljuset återvänder....vartenda år! :)


Annika - halvslö på soffan


 
ANNONS
 
lastbilstanten

lastbilstanten

28 februari 2009 18:44

...inte hosta (än i alla fall), men väl ont i halsen sen några dagar tillbaka. Har t.o.m druckit honungsvatten (med mynta i), något jag inte gjort sen jag var barn...

http://www.lastbilstanten.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Annika

28 februari 2009 19:09

Åh, stackars dig! Ja det är så många förkylda nu. Tror att jag fick den här skiten på tåget till Stockholm där halva vagnen satt och hostade och snörvlade.

Hoppas du känner dig bättre snart!


Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annika - 27 juni 2010 16:53

När jag startade denna blogg för drygt två år sedan hade jag som mål att skildra produktionen och tryckningen av min bok "Kvinnan i Klippan." När boken kom ut skulle jag sluta blogga. Trodde jag. Ha ha. Men bloggen ville annorlunda. Dessutom ...

Av Annika - 27 juni 2010 10:09

  Kunde inte sova i natt. Kände mig  "konstig" och svettig. Men speciellt varmt var det ju inte.   Vid halv fyra tiden var jag uppe och funderade på att kanske ta en nattlig promenad. Till slut, vid femtiden, gled jag in i dimmornas land och ...

Av Annika - 26 juni 2010 18:04


  Lade mig i Slottsskogen med min lilla picknick och försökte få färg på de kritvita benen. Och ansiktet. Där låg jag i två timmar - tills jag kände hur det började göra ont på läppen, precis där jag brukar få munsår. Neeeeeej!! Nejnejnejnejnej! Ja...

Av Annika - 26 juni 2010 11:51

  Flås...flås...flås...flås...   Har powerwalkat runt Slottsskogen och tittat på resterna av midsommarfesten. Vi var dock en hel hög med hurtiga motionärer som forsade fram mellan träden :)   Lagom varmt just nu. Men hettan kommer nog a...

Av Annika - 26 juni 2010 10:05


         God morgon!Hoppas ni vaknar utan baksmälla :)   Himlen är knallblå! Men i går kväll var det svarta moln på himlen och en kraftig blåst. Och KALLT. Så jag vet inte hur det gick för utomhusfirarna.   Läste att det förr i tiden ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25
26
27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Banfields Blogg med Blogkeen
Följ Banfields Blogg med Bloglovin'

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se