Direktlänk till inlägg 27 februari 2009

Filmpitchning

Av Annika - 27 februari 2009 20:53


I går, torsdag, hade jag fått tid hos filmbolaget för att sälja in "Kvinnan i Klippan." Och så vaknade jag efter en natt med feberblöta lakan och en hosta som var gräslig!! På denna viktiga dag som jag förberett mig en vecka för, då jag behövde all kraft och inspiration jag kunde hitta. SHIT!!


Så jag gick till mötet ändå även om jag var alldeles vimmelkantig - ville inte ställa in för då riskerade jag väl att aldrig få till ett nytt möte. Jag bad inom mig att jag skulle få extra kraft från någonstans - bara en enda timma, så jag skulle klara att ge järnet under presentationen.


Jag klev in på kontoret, hälsade på filmproducenterna - och då försvann hostan totalt! Krafterna återvände och febern försvann. Vi samlades i mötesrummet och trots att jag pratade i nästan en timme hostade jag inte en enda gång. Gud, så märkligt!!


Presentationen gick jätte-bra, kunde inte gjort det bättre. Men så fort jag kom ut på gatan bröt jag ihop i en hostattack och när jag kom hem bara kollapsade jag på soffan. Är det inte underligt?! Ibland har man nog hjälp från ovan eller så är TRON på att det SKA GÅ så himla stark att den t o m kan göra oss friska. Det säger mycket, tycker jag.


Producenterna bad att få läsa boken och det är jag glad över. De kunde lika gärna tyckt att storyn var skit. Nu ska jag få besked om en månad och jag hoppas att Minya fixar det här!!


Spännande. Håller tummarna så dom knakar.


Annika - som i alla fall vet att jag gjort allt jag kunnat

 
ANNONS
 
Ingen bild

dchw

28 februari 2009 16:28

Minya och mormordern "fixar" detta! Fnissar...
Tänk så lätt det är att göra vardagliga saker "utan"tummar. Vi håller ju dom, och har 4 fingrar att ordna det mesta med.

 
Ingen bild

Annika

28 februari 2009 19:19

Tack och lov för era tummar!!!

Ja, mitt första mål var att få filmproducenter att läsa boken. Och där är jag nu. Himla kul.

Dom berättade att det är två saker dom bedömer:
- kan man göra en film på den här berättelsen? (Om DET inte går, då vet jag inte vad som går....!)
- har det gjorts flera filmer på det här temat redan? (Vilket dom själva svarade "nej" på.)

Så det är bara att fortsätta hoppas och jag tror ju att Minya fixar detta.... :) Vill hon ha ut sin berättelse, då blir det så! 
Ingen bild

dchw

28 februari 2009 21:58

Klart det går att göra en film på Din berättelse! Det har ju gjorts en film på Papillion(stavning?)
Minya,vill...
Ta massage, slappna av, lev.
Det här blir bra

 
Ingen bild

marieg

4 mars 2009 17:14

fantastiskt, att du fick till det.
(så högst märkligt att vi kollapsade på var sitt håll, alla krafter försvann ur mig och jag har sovit, till och från, i dagarna 5.
Av olika orsaker måhända, men i alla fall, JAG är glad, för att du kunde få krafter till ditt kraftprov:)

 
Ingen bild

Annika

4 mars 2009 17:22

Usch då, ja, det är många människor som är förkylda och/eller trötta just nu.

Vad det nu beror på... 
Ingen bild

emelie

26 mars 2009 20:44

hej mitt namn e emelie, jag har alltid velat bli skådespelare undrade hur du fixade en agent ? snällt om du svara :)

 
Ingen bild

Annika

26 mars 2009 22:03

Hej Emelie
Jag har ingen agent, jag har bara varit ute och presenterat min bok för filmproducenter.
Eftersom jag inte är skådis vet jag inte om det finns agenter här i Sverige.

Jag skulle råda dig att söka till teaterskolor och kurser. Därigenom kan du säkert få mer information.

Ett bra tips är att gå med på www.filmcafe.nu

Där kan du också få många bra idéer och kontakter.

Lycka till!
Annika

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annika - 27 juni 2010 16:53

När jag startade denna blogg för drygt två år sedan hade jag som mål att skildra produktionen och tryckningen av min bok "Kvinnan i Klippan." När boken kom ut skulle jag sluta blogga. Trodde jag. Ha ha. Men bloggen ville annorlunda. Dessutom ...

Av Annika - 27 juni 2010 10:09

  Kunde inte sova i natt. Kände mig  "konstig" och svettig. Men speciellt varmt var det ju inte.   Vid halv fyra tiden var jag uppe och funderade på att kanske ta en nattlig promenad. Till slut, vid femtiden, gled jag in i dimmornas land och ...

Av Annika - 26 juni 2010 18:04


  Lade mig i Slottsskogen med min lilla picknick och försökte få färg på de kritvita benen. Och ansiktet. Där låg jag i två timmar - tills jag kände hur det började göra ont på läppen, precis där jag brukar få munsår. Neeeeeej!! Nejnejnejnejnej! Ja...

Av Annika - 26 juni 2010 11:51

  Flås...flås...flås...flås...   Har powerwalkat runt Slottsskogen och tittat på resterna av midsommarfesten. Vi var dock en hel hög med hurtiga motionärer som forsade fram mellan träden :)   Lagom varmt just nu. Men hettan kommer nog a...

Av Annika - 26 juni 2010 10:05


         God morgon!Hoppas ni vaknar utan baksmälla :)   Himlen är knallblå! Men i går kväll var det svarta moln på himlen och en kraftig blåst. Och KALLT. Så jag vet inte hur det gick för utomhusfirarna.   Läste att det förr i tiden ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25
26
27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Banfields Blogg med Blogkeen
Följ Banfields Blogg med Bloglovin'

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se