Direktlänk till inlägg 25 februari 2009

En tappad röst

Av Annika - 25 februari 2009 10:27


Vaknade i morse med huvudvärk, feber och - ingen röst!!

Men herreguuud, kan knappast få fram några ord över huvud taget, det är någon konstig hosta/heshet som satt sig på stämbanden.


Och i morgon som är den stora dagen....när jag ska pitcha filmen.

Neeeeej, vill inte va´ME längre! (Sa jag alltid när jag var liten.)


Om jag inte visste bättre skulle jag tro att det här är Orms hämnd!

Jag menar, jag kommer att gå dit även om jag är halvdöd, men en tappad röst är ju det enda som kan stoppa mig. Smart, Orm!!!


Det är märkligt, jag kan inte ens minnas när jag sist tappade rösten. Tack och lov var det åratal sedan. Jag säger "tack och lov" eftersom jag lever på rösten. Det är inte kul med hosta och heshet när man är föreläsare.....!


Shit, shit, shit.

Jag ska dricka massor med varmt te i dag och hålla tyst! Hela dan!

Är det någon som har en dunderkur för tappade röster, please let me know!

Annika - blir sååå trött ibland...suck....

 
ANNONS
 
Ingen bild

Trollpackan

25 februari 2009 12:05

Åh, din stackare!
JAg har läst din bok och älskar den! Grät och skrattade om vartannat så min sambo undrade vad jag höll på med. Det är verkligen en bok om ljuset och kärleken.

När man utmanar mörkret så försöker det försvara sig. Och en film är ju väldigt skrämmande för Orm, d v s mörkret. Jag tror han försöker lägga munkavel på dig.

Tänk dig att du är Malin som kämpar mot ondskan och att du är frisk i morgon! Te med honung är bra. Och jag ska skicka energi till dig. Du fixar det här!!
Kram

 
Ingen bild

Annika

25 februari 2009 16:53

Tack, Trollpackan, kul att du gillade boken!!

Jadå, jag kämpar som 17! (Skratt) Det här ska nog gå vägen...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annika - 27 juni 2010 16:53

När jag startade denna blogg för drygt två år sedan hade jag som mål att skildra produktionen och tryckningen av min bok "Kvinnan i Klippan." När boken kom ut skulle jag sluta blogga. Trodde jag. Ha ha. Men bloggen ville annorlunda. Dessutom ...

Av Annika - 27 juni 2010 10:09

  Kunde inte sova i natt. Kände mig  "konstig" och svettig. Men speciellt varmt var det ju inte.   Vid halv fyra tiden var jag uppe och funderade på att kanske ta en nattlig promenad. Till slut, vid femtiden, gled jag in i dimmornas land och ...

Av Annika - 26 juni 2010 18:04


  Lade mig i Slottsskogen med min lilla picknick och försökte få färg på de kritvita benen. Och ansiktet. Där låg jag i två timmar - tills jag kände hur det började göra ont på läppen, precis där jag brukar få munsår. Neeeeeej!! Nejnejnejnejnej! Ja...

Av Annika - 26 juni 2010 11:51

  Flås...flås...flås...flås...   Har powerwalkat runt Slottsskogen och tittat på resterna av midsommarfesten. Vi var dock en hel hög med hurtiga motionärer som forsade fram mellan träden :)   Lagom varmt just nu. Men hettan kommer nog a...

Av Annika - 26 juni 2010 10:05


         God morgon!Hoppas ni vaknar utan baksmälla :)   Himlen är knallblå! Men i går kväll var det svarta moln på himlen och en kraftig blåst. Och KALLT. Så jag vet inte hur det gick för utomhusfirarna.   Läste att det förr i tiden ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25
26
27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Banfields Blogg med Blogkeen
Följ Banfields Blogg med Bloglovin'

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se