Direktlänk till inlägg 9 februari 2009

ÄNTLIGEN går brevet iväg till Hollywood!

Av Annika - 9 februari 2009 18:25


Puh, nu har jag kämpat med brevet i tre timmar till!

Försökte få till något som "sticker ut" utan att bli oseriöst. Något som syns.

Men jag måste ju lite på Minyas kraft, tänkte jag. Och då fick det bli så här.....


 


 En mapp med ristningen på utsidan. Ingen text.

Det ser snyggt ut och det borde ju väcka nyfikenhet.

Inuti har jag presenterat mig, skrivit en synopsis, en tag line, genre, ett ledord...bla bla bla.... och allt annat som Hollywood vill ha. (Har pluggat på!!) Jag skickade även med boken.


Och så slutade jag med:


Jag vet att jag gör allt fel.

Jag har ingen agent. Ännu.

Jag har inget filmmanuskript. Ännu.


Men vad jag har är en okuvlig tro på att  underverk kan hända...

.....precis som i mina böcker.....

.....och precis som i dina filmer....

Ibland är saker och ting "meant to be".


Och dessutom - om du gör film i Sverige kan vi bjuda på svenska köttbullar på IKEA. Ingenting kan toppa det!!


 -----------


Jag kollade en intervju med Tim och Johnny Depp.

Intervjuaren sa väldigt allvarligt: "So you and Johnny have worked together for ten decades?!" (Det är alltså 100 år....)

Hon märkte inte att hon sa fel.

Johnny som just drack vatten bara exploderade, sprutade ut vattnet och höll på att trilla av stolen av skratt. Tim försökte se seriös ut men eftersom Johnny fastnat nere på golvet i skrattattacker kunde han inte hålla sig. Speciellt som intervjuaren fortfarande inte fattade vad som pågick!

Gud, vad jag skrattade!!


Jag tror de där två killarna har hysteriskt roligt tillsammans.

Så därför klämde jag i med en rolig avslutning.


Nu går brevet iväg till Beverly Hills. (Jag hade tre olika adresser, men chansar på adressen till hans agent.)


Bye bye lilla brev!
Good luck!
Bring Minya´s power with you!!


Annika - som hoppas Freja håller sin hand över det här och att Orm inte norpar brevet på vägen!

 
ANNONS
 
Ingen bild

dchw

9 februari 2009 21:07

Vad härligt spännande!
Det här är en bra början,lita på det, och på Freja. Hon "låser" in Orm just nu. Minya skickar alla energier, jag vet att hon gör det, ler här.Och det är en ljuvlig månkväll, och en underbar stjärnhimmel, snacka om krafter...Det kan inte vara bättre, just nu

 
Ingen bild

Annika

10 februari 2009 09:28

Tack för ditt stöd, dchw!!
Ja - jag är ju alltid av den meningen att om det är menat att hända så händer det. Och om man inte försöker, så händer ju ingenting!

Jag litar på Freja. Och på Minya. :)

 
Annika den andra

Annika den andra

10 februari 2009 10:36

För det första;
Jag tycker VERKLIGEN att detta ser bra ut Annika!!
För det andra så håller jag en tumme för att det går vägen!
För det tredje så hoppas jag att du får en trevlig dag!

http://acka.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Annika

10 februari 2009 12:49

TACK, Annika!

Tja, jag har i alla fall gjort allt jag kunnat. Det ska väl ske ett underverk om Mr.Burton får det här i sin hand.

Men då är det väl bara att vänta på underverket, då... :)

 
Ingen bild

M.R.

10 februari 2009 14:26

Gud vad kul!
Håller tummarna jättehårt.
Kan man få följa med er och äta köttbullar på IKEA? Ha ha

 
Ingen bild

dchw

10 februari 2009 21:04

Idag(läs tisdag) satt jag i en bilkö. Undrade varför? Tänker tankar...
Ge mig ett tecken, för Annika.
Va' f-n? Långdoja som tränger sig? Idiot.
Till trots släpper jag fram honom, och vad står det? FREJA!På hela "baken", står det FREJA.
Ah, det är bara att vinka, tuta och le!

 
Ingen bild

Annika

10 februari 2009 23:04

Är det SANT?!
Haha, vad kul.

Jag tror på tecken.
Vi får se om det kommer flera....

Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annika - 27 juni 2010 16:53

När jag startade denna blogg för drygt två år sedan hade jag som mål att skildra produktionen och tryckningen av min bok "Kvinnan i Klippan." När boken kom ut skulle jag sluta blogga. Trodde jag. Ha ha. Men bloggen ville annorlunda. Dessutom ...

Av Annika - 27 juni 2010 10:09

  Kunde inte sova i natt. Kände mig  "konstig" och svettig. Men speciellt varmt var det ju inte.   Vid halv fyra tiden var jag uppe och funderade på att kanske ta en nattlig promenad. Till slut, vid femtiden, gled jag in i dimmornas land och ...

Av Annika - 26 juni 2010 18:04


  Lade mig i Slottsskogen med min lilla picknick och försökte få färg på de kritvita benen. Och ansiktet. Där låg jag i två timmar - tills jag kände hur det började göra ont på läppen, precis där jag brukar få munsår. Neeeeeej!! Nejnejnejnejnej! Ja...

Av Annika - 26 juni 2010 11:51

  Flås...flås...flås...flås...   Har powerwalkat runt Slottsskogen och tittat på resterna av midsommarfesten. Vi var dock en hel hög med hurtiga motionärer som forsade fram mellan träden :)   Lagom varmt just nu. Men hettan kommer nog a...

Av Annika - 26 juni 2010 10:05


         God morgon!Hoppas ni vaknar utan baksmälla :)   Himlen är knallblå! Men i går kväll var det svarta moln på himlen och en kraftig blåst. Och KALLT. Så jag vet inte hur det gick för utomhusfirarna.   Läste att det förr i tiden ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25
26
27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Banfields Blogg med Blogkeen
Följ Banfields Blogg med Bloglovin'

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se