Direktlänk till inlägg 9 februari 2009

På Centralen - helt i onödan

Av Annika - 9 februari 2009 12:45


Just nu sitter jag på Centralen och skriver.

Nu undrar ni kanske varför då? Ja, det gör jag också.....hihi


Jag skall på kundbesök till Stockholm och Kristianstad nästkommande veckor. Kundbesökskostnader får jag stå för själv, så ibland blir det mycket pengar ut och så blir det inget jobb ändå.


Nu tänkte jag att jag skulle använda min SJ Prio-poäng, så får jag alltså resorna gratis. Eftersom jag då inte kan boka på nätet promenerade jag ner till SJ på Centralen.

"Nä, sånt kan vi inte boka här!" sa mannen bakom disken. "Du måste ringa."

"??"

"Här är numret, ring till Prios medlemsservice och boka!"

"Men PRIO är ju SJ:s förmånskort. Kan inte NI ringa härifrån, då?"

"Nej, det kan vi inte. Du måste kontakta Prio medlemsservice på telefon eller mail."


Ooookej. Så nu måste jag lämna SJ bakom mig och gå hem - för att ringa SJ. Sverige är fantastiskt.


Och då hittade jag ett Internetställe här på Centralen och eftersom min tröskverksdator inte klarar av att ladda ner tunga sidor, så satte jag mig här för att kolla några saker. På Sidewalk Express. Med en cappuccino.  Yohooooo!


Annika - som gick hit alldeles i onödan. Men det var ju en skön och lång promenad

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annika - 27 juni 2010 16:53

När jag startade denna blogg för drygt två år sedan hade jag som mål att skildra produktionen och tryckningen av min bok "Kvinnan i Klippan." När boken kom ut skulle jag sluta blogga. Trodde jag. Ha ha. Men bloggen ville annorlunda. Dessutom ...

Av Annika - 27 juni 2010 10:09

  Kunde inte sova i natt. Kände mig  "konstig" och svettig. Men speciellt varmt var det ju inte.   Vid halv fyra tiden var jag uppe och funderade på att kanske ta en nattlig promenad. Till slut, vid femtiden, gled jag in i dimmornas land och ...

Av Annika - 26 juni 2010 18:04


  Lade mig i Slottsskogen med min lilla picknick och försökte få färg på de kritvita benen. Och ansiktet. Där låg jag i två timmar - tills jag kände hur det började göra ont på läppen, precis där jag brukar få munsår. Neeeeeej!! Nejnejnejnejnej! Ja...

Av Annika - 26 juni 2010 11:51

  Flås...flås...flås...flås...   Har powerwalkat runt Slottsskogen och tittat på resterna av midsommarfesten. Vi var dock en hel hög med hurtiga motionärer som forsade fram mellan träden :)   Lagom varmt just nu. Men hettan kommer nog a...

Av Annika - 26 juni 2010 10:05


         God morgon!Hoppas ni vaknar utan baksmälla :)   Himlen är knallblå! Men i går kväll var det svarta moln på himlen och en kraftig blåst. Och KALLT. Så jag vet inte hur det gick för utomhusfirarna.   Läste att det förr i tiden ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25
26
27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Banfields Blogg med Blogkeen
Följ Banfields Blogg med Bloglovin'

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se