Direktlänk till inlägg 9 februari 2009

I lördags såg jag ett brott

Av Annika - 9 februari 2009 09:34


I lördags gick jag ut på en promenad och passerade parkeringsautomaten på vår gata. Där stod en kille i mörka byxor och en stor säck, just i färd med att tömma automaten.


Det såg konstigt ut, tyckte jag. Ska inte "tömmarna" ha en bil med loga? Kanske rent av uniform? Visserligen har jag inte sett när den blir tömd,  men ändå.


Så jag vände mig om några gånger och tittade på honom. Han väntade lite, tycktes tveka, men fortsatte sedan sitt uppdrag.


"Stjäl han pengarna?" flög det genom huvudet på mig. "Nej, kan väl inte vara möjligt, så här mitt på dagen....."


I går såg jag tidningen.Helt otroligt!!

Killen som tog bilderna hade liksom jag anat oråd och sprungit in efter en kamera medans han ringde polisen.

10 timmar senare hade han fortfarande inte hört något från polisen.


Vilket bara visar - ju fräckare man är, ju mer kommer man undan med. Dessutom har vi ju inte resurser nog att skicka poliser på sådana här brott.


Annika - som häpnar över att folk har tillräckligt med is i magen för att göra sådant här

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annika - 27 juni 2010 16:53

När jag startade denna blogg för drygt två år sedan hade jag som mål att skildra produktionen och tryckningen av min bok "Kvinnan i Klippan." När boken kom ut skulle jag sluta blogga. Trodde jag. Ha ha. Men bloggen ville annorlunda. Dessutom ...

Av Annika - 27 juni 2010 10:09

  Kunde inte sova i natt. Kände mig  "konstig" och svettig. Men speciellt varmt var det ju inte.   Vid halv fyra tiden var jag uppe och funderade på att kanske ta en nattlig promenad. Till slut, vid femtiden, gled jag in i dimmornas land och ...

Av Annika - 26 juni 2010 18:04


  Lade mig i Slottsskogen med min lilla picknick och försökte få färg på de kritvita benen. Och ansiktet. Där låg jag i två timmar - tills jag kände hur det började göra ont på läppen, precis där jag brukar få munsår. Neeeeeej!! Nejnejnejnejnej! Ja...

Av Annika - 26 juni 2010 11:51

  Flås...flås...flås...flås...   Har powerwalkat runt Slottsskogen och tittat på resterna av midsommarfesten. Vi var dock en hel hög med hurtiga motionärer som forsade fram mellan träden :)   Lagom varmt just nu. Men hettan kommer nog a...

Av Annika - 26 juni 2010 10:05


         God morgon!Hoppas ni vaknar utan baksmälla :)   Himlen är knallblå! Men i går kväll var det svarta moln på himlen och en kraftig blåst. Och KALLT. Så jag vet inte hur det gick för utomhusfirarna.   Läste att det förr i tiden ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25
26
27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Banfields Blogg med Blogkeen
Följ Banfields Blogg med Bloglovin'

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se