Direktlänk till inlägg 8 februari 2009

Jag tror att Orm är här......

Av Annika - 8 februari 2009 16:35


Jag sitter här och jobbar på brevet till Mr. Burton. Har ändrat det hundra gånger, känns det som. Jag försöker lista ut hur jag ska få honom att "tända till". Jag vet att han gillar filmer som handlar om kampen mellan ljus och mörker. Och om "den lilla människan" som ska få upprättelse.


Aha, tänker jag, jag ska skriva ut BILDER. Så att han förstår.

Kärleken och ondskan - bredvid varandra.

Minya + Skjöld kontra Orm. Helt PERFEKT!


Och NU börjar det kusliga.

Jag tror jag har hamnat mitt inne i en Tim Burton-film....urrrrk......


 


Okej, så här ser det ut på min skärm.

Kärleksparet överst.

Dödsrikets härskare underst. Mannen som förgjorde Minya & Skjöld.

Ljuset och mörkret.


Men vad kommer ut ur skrivaren....?!!!


Det här!!


Det enda som kommer ut är ORM!!!

Ändå stämmer bildtexten!

Men HUR konstigt kan det BLI?!

Som om Orm än en gång måste förgöra Minya!


Ähum......kanske är det så att Orm är LIVRÄDD nu, för TÄNK om det blir en FILM där ljuset vinner?! Och hans namn besudlas?


Orm, vet du vad, stick och brinn! Vad var det Minya sa: "Må hingstens urin täppa till dina lungor!"

Jag tar detta som ett tydligt tecken på att jag är på rätt väg.

Tack, nu blev jag ännu mer övertygad. He he he!


Annika - som ska gå på bio nu och se om Orm försvunnit när jag kommer hem (Ler) 
ANNONS
 
Ingen bild

dchw

8 februari 2009 17:32

Gulp!Vilken rysare.
jag tror på att Orm är rädd

 
Ingen bild

Sussie

9 februari 2009 10:53

Men vad hemskt!
Jag hade blivit riktigt rädd.

Fast jag tror på det du säger - du är verkligen på rätt väg!!

 
Ingen bild

Moder Svea

9 februari 2009 12:43

Har läst din bok, Annika, och tycker den är helt UNDERBAR! Måste erkänna att jag fällde en tår av och till. Eller skrattade för mig själv. Oj, vad mycket känslor!! Och så spännande den var, glömde tid och rum när jag läste.

Så jag önskar dig ALL lycka till med filmplaneringen. Den här storyn skulle passa utmärkt på bioduken.

Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annika - 27 juni 2010 16:53

När jag startade denna blogg för drygt två år sedan hade jag som mål att skildra produktionen och tryckningen av min bok "Kvinnan i Klippan." När boken kom ut skulle jag sluta blogga. Trodde jag. Ha ha. Men bloggen ville annorlunda. Dessutom ...

Av Annika - 27 juni 2010 10:09

  Kunde inte sova i natt. Kände mig  "konstig" och svettig. Men speciellt varmt var det ju inte.   Vid halv fyra tiden var jag uppe och funderade på att kanske ta en nattlig promenad. Till slut, vid femtiden, gled jag in i dimmornas land och ...

Av Annika - 26 juni 2010 18:04


  Lade mig i Slottsskogen med min lilla picknick och försökte få färg på de kritvita benen. Och ansiktet. Där låg jag i två timmar - tills jag kände hur det började göra ont på läppen, precis där jag brukar få munsår. Neeeeeej!! Nejnejnejnejnej! Ja...

Av Annika - 26 juni 2010 11:51

  Flås...flås...flås...flås...   Har powerwalkat runt Slottsskogen och tittat på resterna av midsommarfesten. Vi var dock en hel hög med hurtiga motionärer som forsade fram mellan träden :)   Lagom varmt just nu. Men hettan kommer nog a...

Av Annika - 26 juni 2010 10:05


         God morgon!Hoppas ni vaknar utan baksmälla :)   Himlen är knallblå! Men i går kväll var det svarta moln på himlen och en kraftig blåst. Och KALLT. Så jag vet inte hur det gick för utomhusfirarna.   Läste att det förr i tiden ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25
26
27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Banfields Blogg med Blogkeen
Följ Banfields Blogg med Bloglovin'

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se