Direktlänk till inlägg 7 februari 2009

Åsså var det schlagerfestival igen

Av Annika - 7 februari 2009 17:38


Jag tycker det var bättre förr!

Jag vet, jag börjar låta som en fossil. Men jag är trött på hela schlagerfestivalsyran som varar i eeeeeeevighet!

Herregud, Europafinalen är i MAJ!


Förr var det två "stora kvällar" då man kunde bänka sig med vänner och god mat framför TV:n. Svensk uttagning och sedan The Big Evening. Spännande!


Nu känns det mer som ett stort "suck".

Det är som att äta lyxmat på lyxkrog varje dag. Då blir det ungefär lika upphetsande som köttbullar och mos hemma i köket.


Men jag kommer nog ändå att titta. Förstås.


Jag har ju bott många år i England och där skrattar dom ihjäl sig åt den här skitshowen. (Det är väl därför dom alltid hamnar bland dom sista trots att dom har SÅ många bra artister och låtar.)
Men här hemma är det dödligt allvar!!

Så nu börjar allvaret. Håll i hattarna!


Annika - som snart ska göra middag nummer två. Middagen/lunchen som jag och min son åt ute var så fruktansvärt dålig, så jag var lika hungrig när jag gick därifrån.....


 
ANNONS
 
Ingen bild

dchw

7 februari 2009 21:45

Men...Snälla,Snälla.
Kan vi ge f-n iatt betala tv-licens?
Efter detta? Skitprogram, som jag "bara" måste se, hur det slutar?
Jag skrattar tillsammans med Engelsmännen, och jag har slängt hatten. Skönt att skratta, så ini helsike, skönt.
Nä, tacka vet jag: Agustin.Diggelodiggelej,Främling
Skrattar...Jag vill ändock inte betala för att få skratta, det ska vara gratis...

 
Ingen bild

Annika

7 februari 2009 22:32

Jaa, jag håller med dig.
Alltså....VAD var detta?!!
Åh, vad jag blir trött på alla konstiga röstningar gång på gång på gång. Snacka om att suga ut pengar av tittarna.

Men kanske vi ska skicka den konstigaste låten med den konstigaste artisten, för det tycks ju vara enda sättet att kunna vinna....kanske det dom tänkte på när dom röstade fram snälla, snälla...? Eller så har jag himla konstig musiksmak.

 
Ingen bild

marieg

8 februari 2009 14:13

snälla, snälla, var väl helt av, ett klart janis joplin-plagiat, vinner? no way, men udda, JEPP! ett gott skratt blev det i alla fall.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annika - 27 juni 2010 16:53

När jag startade denna blogg för drygt två år sedan hade jag som mål att skildra produktionen och tryckningen av min bok "Kvinnan i Klippan." När boken kom ut skulle jag sluta blogga. Trodde jag. Ha ha. Men bloggen ville annorlunda. Dessutom ...

Av Annika - 27 juni 2010 10:09

  Kunde inte sova i natt. Kände mig  "konstig" och svettig. Men speciellt varmt var det ju inte.   Vid halv fyra tiden var jag uppe och funderade på att kanske ta en nattlig promenad. Till slut, vid femtiden, gled jag in i dimmornas land och ...

Av Annika - 26 juni 2010 18:04


  Lade mig i Slottsskogen med min lilla picknick och försökte få färg på de kritvita benen. Och ansiktet. Där låg jag i två timmar - tills jag kände hur det började göra ont på läppen, precis där jag brukar få munsår. Neeeeeej!! Nejnejnejnejnej! Ja...

Av Annika - 26 juni 2010 11:51

  Flås...flås...flås...flås...   Har powerwalkat runt Slottsskogen och tittat på resterna av midsommarfesten. Vi var dock en hel hög med hurtiga motionärer som forsade fram mellan träden :)   Lagom varmt just nu. Men hettan kommer nog a...

Av Annika - 26 juni 2010 10:05


         God morgon!Hoppas ni vaknar utan baksmälla :)   Himlen är knallblå! Men i går kväll var det svarta moln på himlen och en kraftig blåst. Och KALLT. Så jag vet inte hur det gick för utomhusfirarna.   Läste att det förr i tiden ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25
26
27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Banfields Blogg med Blogkeen
Följ Banfields Blogg med Bloglovin'

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se