Direktlänk till inlägg 7 februari 2009

Konferens på kajen

Av Annika - 7 februari 2009 12:11


Nu är jag hemma efter dagens jobb!

Föreläste 1 1/2 timme för chefer från ett transportföretag. Konflikthantering, var ämnet för dagen.

Det är så väldigt svårt att veta vad man ska prata om eftersom ämnet är gigantiskt, men det fick bli olika personlighetstyper. Det brukar alltid "gå hem". Speciellt "besvärliga människor". Hihihi.


Konferensen hölls på Hotell 11 i ett underbart konferensrum på åttonde våningen med utsikt över hela hamnen.


För er som inte känner till Göteborg kan jag berätta att Hotell 11 ligger inom de gamla varvsområdena, närmare bestämt Eriksberg. 

 


Det är inte så ofta jag är här, men bostadsområdena här växer så det knakar!!

Här är hållplatsen för färjan Älvsnabben, som ping-pongar fram över Göta Kanal, mellan Hisingen och fastlandet.

Stenas Tysklandsbåt hade just kommit in och längst ut ser ni Älvsborgsbron.

 


 

Det är roligt att dom bevarat många av de gamla ursprungliga husen.

Här har jag just parkerat bilen.

Folkpartiet hade stor konferens så det var MASSOR med folk i området :)


Annika - som undrar varför jag alltid blir VRÅLhungrig efter att jag föreläst??

 
ANNONS
 
Skogshuldran Titti

Skogshuldran Titti

7 februari 2009 16:49

Jag vet! Jag vet! Därför att hålla föreläsning är som ett helt träningspass!
Apropå brevet till Tim: ge några nötter till Piff och Puff så har dom lite sysselsättning och låter bli att störa dig när du ska sköta viktig korrespondens! (för dom finns väl på riktigt där hemma hos dig?)
Ha en skön lördagskväll!
Kram

http://skogshuldran.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Annika

7 februari 2009 17:38

Hej Titti
Ja, jag slängde in Piff och Puff i badrummet, blir SÅ trött på deras tjatter!! Just nu hänger dom i duschslangen...suck...

Ha en härlig lördagskväll själv!
Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annika - 27 juni 2010 16:53

När jag startade denna blogg för drygt två år sedan hade jag som mål att skildra produktionen och tryckningen av min bok "Kvinnan i Klippan." När boken kom ut skulle jag sluta blogga. Trodde jag. Ha ha. Men bloggen ville annorlunda. Dessutom ...

Av Annika - 27 juni 2010 10:09

  Kunde inte sova i natt. Kände mig  "konstig" och svettig. Men speciellt varmt var det ju inte.   Vid halv fyra tiden var jag uppe och funderade på att kanske ta en nattlig promenad. Till slut, vid femtiden, gled jag in i dimmornas land och ...

Av Annika - 26 juni 2010 18:04


  Lade mig i Slottsskogen med min lilla picknick och försökte få färg på de kritvita benen. Och ansiktet. Där låg jag i två timmar - tills jag kände hur det började göra ont på läppen, precis där jag brukar få munsår. Neeeeeej!! Nejnejnejnejnej! Ja...

Av Annika - 26 juni 2010 11:51

  Flås...flås...flås...flås...   Har powerwalkat runt Slottsskogen och tittat på resterna av midsommarfesten. Vi var dock en hel hög med hurtiga motionärer som forsade fram mellan träden :)   Lagom varmt just nu. Men hettan kommer nog a...

Av Annika - 26 juni 2010 10:05


         God morgon!Hoppas ni vaknar utan baksmälla :)   Himlen är knallblå! Men i går kväll var det svarta moln på himlen och en kraftig blåst. Och KALLT. Så jag vet inte hur det gick för utomhusfirarna.   Läste att det förr i tiden ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25
26
27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Banfields Blogg med Blogkeen
Följ Banfields Blogg med Bloglovin'

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se