Direktlänk till inlägg 21 januari 2009

Jag behöver ett ljus i kolasmeten

Av Annika - 21 januari 2009 15:34


Det känns som om jag springer runt i lera.

Eller i kolasmet.

Det är sååå seeeeegt.....

Jag har spritt ut en massa frön i den där leran, men dom bara ligger där.

Jag vet inte vilket frö jag ska vattna.

Just nu går jag bara runt och skvätter lite vatten här och där.

Vilket frö har bäst förutsättningar att växa?


 

 FRÖ I LERA


I morse beslutade jag mig för att vattna "resan-till-Tanum-fröet". Letade på nätet och ringde en massa vandrarhem, men fick inte svar någonstans. (Jo, jag vet att dom inte är öppna nu, men det brukar alltid finnas någon kontaktperson.)


Till slut fick jag tag i pensionatet på Malmön - som var fullt EN ENDA helg, naturligtvis helgen 9-10 maj!  Men....va....hur....??! SHIT! DubbelSHIT!


Så då tänkte jag vattna "filmmanus-fröet" i stället. Har inte hört ett ord från filmbolaget. Antingen ville dom bara bli av med mig eller så har dom skitmycket att göra. Letade och skrev och mailade ut till massor av filmbolag. Nu är det bara bombardemang som gäller!


Jehova Vittnes-rollen gick till någon annan. Spelar ingen roll - särskilt som jobbet var obetalt (!) - men jag hade i alla fall fått något att göra....


Gud, jag har MYROR i kroppen! Usch. Gick ut och gick i två hela timmar för att försöka få bort dom.   

 


IRRITERANDE MYRA


Men det finns ljuspunkter.

Mitt i all lera och kolasmet, så trillade det igår in TIO föreläsningar! Sex stycken bokade och fyra preliminära. En kund hade bokat mig för ett uppdrag i september - sju föreläsningar på tre dagar. Ooooohhh, det blir tufft! 


Det kanske finns ett liv efter krisen? 


STORT megatack till min agentur som säljer mig och bokar mig.

Ni är SÅ goa och SÅ proffsiga och SÅ underbara.

Just nu är ni mitt ljus i kolasmeten. (Skratt)

 


 LJUS I MÖRKRET


Annika - letar efter myrutrotningsmedel

 
ANNONS
 
Ingen bild

marie g

22 januari 2009 12:59

jag lyser för dig, som en liten sol.
men då undrar jag: vilket frö är det som man vårdar mest?
Det som växer bäst, eller det som är minst och klenast.
Ofta har det varit så, att jag helst har inriktat mig på de växter som är klenast, kanske i en stund av självömkan, för att söka rädda det som har minst förutsättningar att överleva.
Kan det vara så för dig också?

 
Ingen bild

annika

22 januari 2009 17:00

Så BRA du skriver, Marie
Det är ju sant.
Men just nu vårdar jag alla fröna på samma gång. Det kanske inte är så klokt. Men det är ju svårast i början att växa, så det är kanske nu jag måste lägga ner mest kraft.

Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annika - 27 juni 2010 16:53

När jag startade denna blogg för drygt två år sedan hade jag som mål att skildra produktionen och tryckningen av min bok "Kvinnan i Klippan." När boken kom ut skulle jag sluta blogga. Trodde jag. Ha ha. Men bloggen ville annorlunda. Dessutom ...

Av Annika - 27 juni 2010 10:09

  Kunde inte sova i natt. Kände mig  "konstig" och svettig. Men speciellt varmt var det ju inte.   Vid halv fyra tiden var jag uppe och funderade på att kanske ta en nattlig promenad. Till slut, vid femtiden, gled jag in i dimmornas land och ...

Av Annika - 26 juni 2010 18:04


  Lade mig i Slottsskogen med min lilla picknick och försökte få färg på de kritvita benen. Och ansiktet. Där låg jag i två timmar - tills jag kände hur det började göra ont på läppen, precis där jag brukar få munsår. Neeeeeej!! Nejnejnejnejnej! Ja...

Av Annika - 26 juni 2010 11:51

  Flås...flås...flås...flås...   Har powerwalkat runt Slottsskogen och tittat på resterna av midsommarfesten. Vi var dock en hel hög med hurtiga motionärer som forsade fram mellan träden :)   Lagom varmt just nu. Men hettan kommer nog a...

Av Annika - 26 juni 2010 10:05


         God morgon!Hoppas ni vaknar utan baksmälla :)   Himlen är knallblå! Men i går kväll var det svarta moln på himlen och en kraftig blåst. Och KALLT. Så jag vet inte hur det gick för utomhusfirarna.   Läste att det förr i tiden ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Banfields Blogg med Blogkeen
Följ Banfields Blogg med Bloglovin'

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se