Direktlänk till inlägg 18 januari 2009

Jag är en bläckfisk

Av Annika - 18 januari 2009 18:15


Har tillbringat hela eftermiddagen med bokföring.

Några fakturor har gått över tiden i mer än en månad - samtliga är betalningar för "Spirits for Sale" eller indianböckerna. Förstår mig inte på varför det ALLTID är de indianintresserade som inte betalar? Märkligt - och tråkigt - fenomen!


Trodde jag skulle provfilma i slutet av veckan, men hux flux blev det i morgon istället. Ooops! Har inte fått manuset ännu, så jag väntar. Jehovas Vittne? Shit, jag är verkligen inte bra på att rabbla bibelcitat. Det fodrar mycket träning!


Känner mig lite splittrad med massor av tentakler ute.
En tentakel håller "Kvinnan i Klippan", som ska pitchas för tilltänkta producenter

En tentakel håller idén om dokumentärfilmen, som ska pitchas för Folke

En tentakel håller Bonnier-boken och undrar om jag ska stöta på dom? (Men HUR ska jag hinna med DEN boken just nu)?

En tentakel försöker planera vår resa "I Kvinnan i Klippans fotspår"

En tentakel funderar på det där projektet för gymnasiet i Uddevalla

En tentakel håller i det nytryckta markandsföringsmaterialet som jag skall skicka ut

En tentakel har (nästan) börjat bygga mitt nya skrivbord, som jag hoppas jag kan få "space" nog att göra i morgon

En tentakel funderar på kurserna jag ska ha i slutet av månaden

En tentakel håller i tankarna om vårt nya konsultprojekt, som vi hoppas lansera snaaaaart...


Och sen tog det slut på tentakler. (Skratt)


Förstår inte hur jag alltid kan skapa mig så mycket att göra!

Trots att jag inte har så mycket att göra.

Märkligt fenomen.


Annika - puh, orkar inte stirra på skärmen längre. Nu blir det TV-soffan


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annika - 27 juni 2010 16:53

När jag startade denna blogg för drygt två år sedan hade jag som mål att skildra produktionen och tryckningen av min bok "Kvinnan i Klippan." När boken kom ut skulle jag sluta blogga. Trodde jag. Ha ha. Men bloggen ville annorlunda. Dessutom ...

Av Annika - 27 juni 2010 10:09

  Kunde inte sova i natt. Kände mig  "konstig" och svettig. Men speciellt varmt var det ju inte.   Vid halv fyra tiden var jag uppe och funderade på att kanske ta en nattlig promenad. Till slut, vid femtiden, gled jag in i dimmornas land och ...

Av Annika - 26 juni 2010 18:04


  Lade mig i Slottsskogen med min lilla picknick och försökte få färg på de kritvita benen. Och ansiktet. Där låg jag i två timmar - tills jag kände hur det började göra ont på läppen, precis där jag brukar få munsår. Neeeeeej!! Nejnejnejnejnej! Ja...

Av Annika - 26 juni 2010 11:51

  Flås...flås...flås...flås...   Har powerwalkat runt Slottsskogen och tittat på resterna av midsommarfesten. Vi var dock en hel hög med hurtiga motionärer som forsade fram mellan träden :)   Lagom varmt just nu. Men hettan kommer nog a...

Av Annika - 26 juni 2010 10:05


         God morgon!Hoppas ni vaknar utan baksmälla :)   Himlen är knallblå! Men i går kväll var det svarta moln på himlen och en kraftig blåst. Och KALLT. Så jag vet inte hur det gick för utomhusfirarna.   Läste att det förr i tiden ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Banfields Blogg med Blogkeen
Följ Banfields Blogg med Bloglovin'

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se