Alla inlägg under november 2008

Av Annika - 13 november 2008 07:06


Torsdag morgon. Jag ska alldeles strax gå ner till bilen och brumma iväg på E6:an söderut. Idag ska jag ha möte med två av mina konsultkollegor och eftersom vi bor i Göteborg, Halmstad och Helsingborg träffas vi hemma hos Benny i mitten: Halmstad.


Jag var nog lite trött i morse - höll på att hälla yoghurt i kaffet istället för mjölk. Hahaha! Vilka knäppa saker man gör ibland :)


Tillbaka i eftermiddag. Vi "ses" då.


Annika - som tycker det ska bli kul att träffa killarna igen i dag. Det var ett tag sedan

Av Annika - 12 november 2008 19:35


Och så damp brevet ner från tryckeriet!

 



Hurra, första exemplaret av boken är klart! Det ska bli SÅ spännande att se!


 


Här har ni boken! I lösvikt....haha.


När jag tog upp omslaget i min hand blev jag alldeles rörd. Här är alltså boken - som jag sett framför mig i två år! En märklig känsla av ödmjukhet svepte genom mig, jag blev alldeles rörd. Det var en stark känsla, något alldeles speciellt. Kan nog inte förklara riktigt.

 


Shit, vad tjock den blev! Hoppas ni står ut med det....

Men det blir mycket spänning för pengarna och den varar länge, det lovar jag! (Skratt)


Men tyvärr var jag inte nöjd. Färgerna på omslaget var alldeles för svaga och bilderna inuti boken var för mörka. Nu har jag "tussat ihop" tryckeriet med Patrik, så att dom kan förklara för honom vad dom behöver. Själv förstår jag inte vad dom pratar om halva tiden! "Fackspråk", vet ni.


Hoppas dom fixar det här fort nu så pressarna kan dra igång!

Annika - som ska vara i Halmstad kl. 09.00 i morgon

Av Annika - 12 november 2008 18:00


Om ni ska åka till IKEA i Göteborg - välj Kållered istället för Bäckebol. I det sistnämnda varuhuset är det nämligen ombygge så att det står härligt till. Totalt förvirrande! Och definitivt inte inspirerande. 

 


 Vivi blev så trött så att hon gick och la sig (skratt) 

 


 För att klara ombyggnationen hade IKEA smällt upp ett "tält" - eller vad jag ska kalla det - där det regnade in. Massor med vatten på marken, halvkallt och saker huller om buller. Nä....inget kul! Jag köpte två soffkuddar och en kontakt. Sedan räckte det.


För övrigt ser jag på IKEAS hemsida att dom marknadsför JULEN 2009!

Okej, nog för att julen startar alldeles för tidigt - men 13 månader innan är väl att ta i!! (Skratt)


Annika - som inte ens hunnit starta med julen 2008

Av Annika - 12 november 2008 10:26


Idag skulle jag träffa min kompis Vivi för en fika. Vivi behövde åka till IKEA och eftersom hon inte har bil erbjöd jag mig att köra. Så nu blir det en IKEA-eftermiddag - men först ska jag till gymet.


Jag behöver inget på IKEA. Men ska vi slå vad om att jag kommer ut med en påse "småplock" i alla fall? (Skratt)


Annika - som äter flingor med mjölk och banan.....havregrynen var slut

Av Annika - 12 november 2008 08:47


Hakefjordens Pensionat i Jörlanda (2 mil norr om Göteborg) har mer eller mindre blivit mitt andra hem. Jag har haft SÅ många kurser där de senaste tio åren eftersom jag gillar den familjära stämningen. Personalen är helt underbar! Och sedan har dom världens bästa kock!


Nä, jag vet, jag har inte testat alla kockar. Men Fredrik är faktiskt "outstanding"! Hakefjordens mat är den bästa jag ätit - och då har jag ätit mig runt i Sverige på massor av olika konferensställen.


Och NU är det snart dags för julbord. Om du bor i Göteborg med omnejd och tröttnar på de megastora julborden i innerstan- testa Hakefjorden! Så mysigt och SÅ mycket julkänsla! Och så kan du pröva bohuslänska favoriter som t ex äggost :) Första helgen i december börjar julborden på Hakefjorden, så ring och boka. Det är litet och mysigt vilket även innebär att det kan bli fullbokat snabbt.


 


Christinas mamma startade pensionatet på 40-talet, nu är Christina ( i mitten) ägare och en underbar "hustomte", som alltid går omkring och ser till att gästerna trivs. Sofia och Helena serverar, bakar och bokar. På sådana här mindre ställen hjälps alla åt med allt, förstås.

 


 Och så är det den underbara utsikten som ni ser en bit av här! Inte långt till havet!


Annika - som nog ska ta en sväng till Hakefjordens julbord så småningom

Av Annika - 11 november 2008 16:43


 


 Så HÄR kul har vi JÄMT på mina kurser!! I alla fall JAG!


 


Ska jag se ordentlig ut?

Okej!
Blir det här bättre....?


Annika - som tyckte det var kul att rita på tavlan redan i skolan :)

Av Annika - 11 november 2008 16:29


Mötet blev lite kortare än vi tänkt. Halvvägs igenom diskussionerna insåg vi att vi troligtvis behöver hjälp utifrån. Hur ska man tränga igenom med sin marknadsföring bland alla andra utskick och alla andra (jobbiga) säljare?! Nä, vi behöver nog rådfråga en PR-byrå.


Och var ska man hitta rätt i det utbudet? Det kommer att kosta en hel del och hur ska vi veta att dom över huvud taget är bra?!


Det var då jag fick en snilleblixt!! När jag jobbade på Atlas Resor för över 25 år sedan hade vi urtrevliga reklamkillar, varav en av dom faktiskt deltog i en av mina ledarskapskurser. Perfekt. Jag hade inte pratat med Christer på tio år (!) men ringde honom bums. 


Christer blev minst sagt förvånad - men jätteglad - när jag ringde. Och nu är det bestämt att han ska hjälpa oss med inspiration och idéer. Så nästa fredag har vi på nytt hyrt in oss på Hakefjorden och då går vi vidare i vår planering! Ska bli jättekul!


Annika - som gärna tänker "outside of the box" och vill ha något ANNORLUNDA!








Av Annika - 11 november 2008 09:31


God morgon på er!


Här i Göteborg är det mulet och blött. Det har regnat riktigt rejält på sistone.


Själv ska jag snart åka upp längs kusten, till Hakefjordens Pensionat i Jörlanda, där jag ska träffa min konsultkollega. Vi skall ha ett planeringsmöte för att bestämma de sälj-och marknadsföringsåtgärder vi ska ta till för att hitta nya kunder och nya jobb. På torsdag blir det ett liknande möte med andra konsulter. Många av oss har det tufft nu i dessa kristider. Usch, hoppas verkligen vindarna vänder snart.


Ha en skön tisdag så ses/hörs vi ikväll!


Annika - som ser fram mot att träffa personalen på Hakefjorden, de är SÅ underbara!



Solen lyser ALLTID - även om det ibland ser väldigt mörkt ut!



Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards