Alla inlägg under november 2008

Av Annika - 19 november 2008 21:20


Här får ni några ord från "Kvinnan i Klippan" medan ni väntar på utgivning :)


Malin måste stå öga mot öga med Ondskan för att kunna rädda sin son. Hon måste väcka hällarna och det som sovit i klipporna i tretusen år. Men hon vet också att hon samtidigt kan dö. Och det är då Minya - forntidskvinnan från bronsåldern - på nytt ger henne sitt stöd:



"  - Du släpper kärleken fri, viskade Minya och höll ut sina händer mot Malin. Ser du resultatet redan? Ser du kärleken mellan människorna som kommer samman? Trådarna som knyts? Hjärtan som når varandra? Det är bara början, Malin. Det är bara början! Energierna har redan börjat verka. När hällen öppnas upp och aktiveras kommer kärleken att bli oändlig. 

  Malin märkte att en tår rann ner över hennes kind.

   - Vi måste göra det, viskade hon. För våra söners skull. 

   - För alla människor skull, nickade Minya. Och för Moder Jord. Du är min dotter, Malin. Jag är så stolt över dig. Var inte rädd. Freja ger dig beskydd, hon hälsar och säger att hennes hand finns på din hjässa.  

   - Tack, snörvlade Malin. Tack, Minya! 

   - Glöm aldrig att du har Gåvan! sa Minya. Det kommer att finnas stunder då du förnekar den, då du förbannar den och stunder då du tappar bort den. Men du är den starkaste bäraren av Gåvan! Du är Frejas mest älskade Dotter. Glöm aldrig det! 

  Orden återupprepades, de ord som Ala fört vidare till Minya tretusen år tidigare, de ord som tusentals Döttrar till Freja tagit del av och hämtat kraft från. Nu flög de över hällarna, virvlade runt i sjöbrisen och nådde en helt vanlig tjej, som behövde allt stöd hon kunde få.

  - Var inte rädd…, avslutade Minya. Tro på godheten och den skall segra."



 

Av Annika - 19 november 2008 16:40


Grrrrrr!! Nu har jag tröttnat!!

Skall dock inte skylla på tryckeriet. Dom lovade att dom hade skickat det igår och det är nog snarare Posten. Nu för tiden kommer ju breven sällan fram dagen efter.


Jag ger det EN dag till, sedan kör jag på det gamla omslaget. Orkar inte vänta längre. Suck.


Annika - oooo-tttt-ååååå-lllll-iiiii-ggggg!

Av Annika - 19 november 2008 16:13


Nu är jag hemma. Hal som en ål :)


Massagen idag gjorde så ont över axlarna. Jag prövade en ny maskin på gymet häromdagen och det kändes. Efteråt! Det är ju inte klokt, spelar ingen roll hur mycket man tränar så finns det ändå hundratals muskler man inte ens visste att man hade. Förrän dom gör ont.


Och DÅ kom jag att tänka på när jag var i 30-årsåldern och dansade magdans. (Ja, jag vet, min hjärna är som en centrifug.) Vi hade en egyptisk MAN som lärare! En fet, egyptisk man. Ja, det låter jättekonstigt, men han dansade som en Gud! Eftersom han var så fet hade han små bröst och dom kunde han vifta med!! Det var helt enormt. Det finns nämligen små "bröstviftarmuskler" på sidorna av brösten och dom kan man träna upp. Jag skojar inte, det är sant.


Vi kämpade och slet med att hitta dom där musklerna, men inte katten kunde jag lära mig att vifta på brösten. Men vår feta egyptier, han vispade runt med sina bröst som två små propellrar!


Försök få ni se! Det är ursvårt!

(Hahaha, jag riktigt ser hur ni sitter framför datorn och försöker vifta....hahaha!)


Annika - som försökte igen men fortfarande efter 25 år  - oops - 15 år klarar jag inte att vifta en millimeter....



Nä, det är klart det inte är JAG!  (Skratt)

Av Annika - 19 november 2008 10:41


Idag ska jag gå på min årliga check up på Gyn. Sedan, efteråt, ska jag gå tvärs över gatan för att få massage på Elisabethskolan.


Jag ska avstå från alla dumma / plumpa / oanständiga skämt om dagens händelser eftersom detta är en "ordentlig" blogg. (Fniss) Men jag KUNDE sagt något väldigt roligt. :)


Haha, jag började med huvudet (frissan) i går och jobbar mig neråt. Skulle väl klämt in lite fotvård också så hade hela jag varit komplett!


Tillbaka i eftermiddag - och då HOPPAS jag verkligen att omslaget till boken har trillat ner i brevlådan. (Posten kommer jättesent här!)


Annika - kämpar hårt med sig själv för att vara "ordentlig"

Av Annika - 19 november 2008 09:39


"Om huden lossnar åker alla delarna ut och då vet man inte hur man ska få dit dom igen." (Magnus, 5 år)


"Ozonlagret gör att huden blir fortare genomstekt." (Elena, 6 år)


"Negrer har svart hud, men det är inte fint att säga högt." (Görel, 6 år)


"Nerver är en sorts tröja som Gud har virkat inne i oss. När en tråd går av blir man galen och ser konstig ut i ansiktet." (Robert, 7 år)


"Nerver är något man blir nervös av att ha." (Ida, 6 år)


Ida har fattat grejen! Nerver är ju bara dumt att ha!!


Annika - som tycker barn är KLOKA! :)


Av Annika - 18 november 2008 20:38



En helt hårvårdspaket.

TACK frissan! :)


Annika - med lite kortare hår....


Av Annika - 18 november 2008 18:01


Pratade i telefon en timme i morse med olika kunder. Sedan ringde min revisor. Han gav mig en födelsedagspresent genom att förklara att katastrofen låg mycket längre bort än jag trott. Jag har ju ett aktiebolag och kunde ta ut en hel del i aktieutdelning. Va bra! Jag har faktiskt väldigt bra soliditet i firman - förnuftig och ekonomisk som jag är. (fniss)


Sedan gick jag till frissan - och fick dagens ENDA present i form av shampoo och balsam. Hon är sååå snäll, min frissa. Får göra ett reportage om henne så småningom.


Hon gjorde mitt hår jättefint, så att det liksom studsar. (Hahaha) (Det är en halv flaska spray i det.) Och då kunde jag ju inte bara gå hem och sätta mig, så istället tog jag en promenad runt stan och studsade med håret. Sen gick jag in och hälsade på tjejerna på Regnbågen i Haga och snackade om boksignering nu innan jul. "Vad fin du är i håret!" sa dom. "Ja, visst är jag?!" sa jag och studsade ännu mer med det. :)


Bara för att det var min födelsedag tog jag en fika med äppelpaj, men det var tråkigt att fika ensam och jag hade tröttnat på att studsa så jag gick hem igen. Äh, vi ska ju fira till helgen, så idag var det bara en liten "förspelsfirning".


Nu studsar inte mitt hår lika mycket längre och jag har kollapsat i soffan och ska göra pasta med köttfärssås (Det ni! Vilken födelsedagsmat!) och allt är precis som det brukar.... Och det är 365 dagar till nästa födelsedag. Tack och lov!


Annika - fortfarande fyrtiofem.....



Av Annika - 18 november 2008 11:39


Fick inget provex. av bokomslaget idag heller. Det borde ha kommit fram redan i går.


Ringer förlaget. Killen jag haft kontakt med och som lovat skicka omslaget hade åkt utomlands. (Oh, GREAT!!) Så nu skickar dom det i dag i stället. SUCK!


Det börjar verkligen brinna i knutarna, vill ju ha boken klar för julhandeln.

Nu ska jag i alla fall avboka signeringsdagen på Vattumannen, för det kommer inte att funka. Tyvärr.


OBS! Så fort pressarna börjar rulla ska jag utlysa en TÄVLING! Vinn första boken - signerad och allt. Så "Stay Tuned!" (ler) Om allt inte strular sig fullständigt, så blir det tävling under veckan.


Annika - som börjar bli o-t-å-l-i-g

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards