Direktlänk till inlägg 18 november 2008

Och så här blev min födelsedag :)

Av Annika - 18 november 2008 18:01


Pratade i telefon en timme i morse med olika kunder. Sedan ringde min revisor. Han gav mig en födelsedagspresent genom att förklara att katastrofen låg mycket längre bort än jag trott. Jag har ju ett aktiebolag och kunde ta ut en hel del i aktieutdelning. Va bra! Jag har faktiskt väldigt bra soliditet i firman - förnuftig och ekonomisk som jag är. (fniss)


Sedan gick jag till frissan - och fick dagens ENDA present i form av shampoo och balsam. Hon är sååå snäll, min frissa. Får göra ett reportage om henne så småningom.


Hon gjorde mitt hår jättefint, så att det liksom studsar. (Hahaha) (Det är en halv flaska spray i det.) Och då kunde jag ju inte bara gå hem och sätta mig, så istället tog jag en promenad runt stan och studsade med håret. Sen gick jag in och hälsade på tjejerna på Regnbågen i Haga och snackade om boksignering nu innan jul. "Vad fin du är i håret!" sa dom. "Ja, visst är jag?!" sa jag och studsade ännu mer med det. :)


Bara för att det var min födelsedag tog jag en fika med äppelpaj, men det var tråkigt att fika ensam och jag hade tröttnat på att studsa så jag gick hem igen. Äh, vi ska ju fira till helgen, så idag var det bara en liten "förspelsfirning".


Nu studsar inte mitt hår lika mycket längre och jag har kollapsat i soffan och ska göra pasta med köttfärssås (Det ni! Vilken födelsedagsmat!) och allt är precis som det brukar.... Och det är 365 dagar till nästa födelsedag. Tack och lov!


Annika - fortfarande fyrtiofem..... 
ANNONS
 
Ingen bild

Mr Bogus

18 november 2008 20:01

JÄTTEKRAM på födelsedagen

 
Ingen bild

dchw

18 november 2008 20:07

Har Den Äran!
50 kramar, och kanske lite flera?

 
Ingen bild

Annika

18 november 2008 20:22

TACK Mr. Bogus och JÄTTEKRAM tillbaka!

Och TACK dchw, jag tar gärna hur många kramar som helst :) (Fniss)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annika - 27 juni 2010 16:53

När jag startade denna blogg för drygt två år sedan hade jag som mål att skildra produktionen och tryckningen av min bok "Kvinnan i Klippan." När boken kom ut skulle jag sluta blogga. Trodde jag. Ha ha. Men bloggen ville annorlunda. Dessutom ...

Av Annika - 27 juni 2010 10:09

  Kunde inte sova i natt. Kände mig  "konstig" och svettig. Men speciellt varmt var det ju inte.   Vid halv fyra tiden var jag uppe och funderade på att kanske ta en nattlig promenad. Till slut, vid femtiden, gled jag in i dimmornas land och ...

Av Annika - 26 juni 2010 18:04


  Lade mig i Slottsskogen med min lilla picknick och försökte få färg på de kritvita benen. Och ansiktet. Där låg jag i två timmar - tills jag kände hur det började göra ont på läppen, precis där jag brukar få munsår. Neeeeeej!! Nejnejnejnejnej! Ja...

Av Annika - 26 juni 2010 11:51

  Flås...flås...flås...flås...   Har powerwalkat runt Slottsskogen och tittat på resterna av midsommarfesten. Vi var dock en hel hög med hurtiga motionärer som forsade fram mellan träden :)   Lagom varmt just nu. Men hettan kommer nog a...

Av Annika - 26 juni 2010 10:05


         God morgon!Hoppas ni vaknar utan baksmälla :)   Himlen är knallblå! Men i går kväll var det svarta moln på himlen och en kraftig blåst. Och KALLT. Så jag vet inte hur det gick för utomhusfirarna.   Läste att det förr i tiden ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Banfields Blogg med Blogkeen
Följ Banfields Blogg med Bloglovin'

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se