Direktlänk till inlägg 18 november 2008

Fortfarande inget bokomslag

Av Annika - 18 november 2008 11:39


Fick inget provex. av bokomslaget idag heller. Det borde ha kommit fram redan i går.


Ringer förlaget. Killen jag haft kontakt med och som lovat skicka omslaget hade åkt utomlands. (Oh, GREAT!!) Så nu skickar dom det i dag i stället. SUCK!


Det börjar verkligen brinna i knutarna, vill ju ha boken klar för julhandeln.

Nu ska jag i alla fall avboka signeringsdagen på Vattumannen, för det kommer inte att funka. Tyvärr.


OBS! Så fort pressarna börjar rulla ska jag utlysa en TÄVLING! Vinn första boken - signerad och allt. Så "Stay Tuned!" (ler) Om allt inte strular sig fullständigt, så blir det tävling under veckan.


Annika - som börjar bli o-t-å-l-i-g

 
ANNONS
 
Ingen bild

marie

18 november 2008 12:48

Kul idé!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annika - 27 juni 2010 16:53

När jag startade denna blogg för drygt två år sedan hade jag som mål att skildra produktionen och tryckningen av min bok "Kvinnan i Klippan." När boken kom ut skulle jag sluta blogga. Trodde jag. Ha ha. Men bloggen ville annorlunda. Dessutom ...

Av Annika - 27 juni 2010 10:09

  Kunde inte sova i natt. Kände mig  "konstig" och svettig. Men speciellt varmt var det ju inte.   Vid halv fyra tiden var jag uppe och funderade på att kanske ta en nattlig promenad. Till slut, vid femtiden, gled jag in i dimmornas land och ...

Av Annika - 26 juni 2010 18:04


  Lade mig i Slottsskogen med min lilla picknick och försökte få färg på de kritvita benen. Och ansiktet. Där låg jag i två timmar - tills jag kände hur det började göra ont på läppen, precis där jag brukar få munsår. Neeeeeej!! Nejnejnejnejnej! Ja...

Av Annika - 26 juni 2010 11:51

  Flås...flås...flås...flås...   Har powerwalkat runt Slottsskogen och tittat på resterna av midsommarfesten. Vi var dock en hel hög med hurtiga motionärer som forsade fram mellan träden :)   Lagom varmt just nu. Men hettan kommer nog a...

Av Annika - 26 juni 2010 10:05


         God morgon!Hoppas ni vaknar utan baksmälla :)   Himlen är knallblå! Men i går kväll var det svarta moln på himlen och en kraftig blåst. Och KALLT. Så jag vet inte hur det gick för utomhusfirarna.   Läste att det förr i tiden ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Banfields Blogg med Blogkeen
Följ Banfields Blogg med Bloglovin'

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se