Direktlänk till inlägg 18 november 2008

Happy Birthday to me

Av Annika - 18 november 2008 09:39 


"God morgon, Annika! Och grattis på födelsedagen!"

"Åh, tack så mycket! :) "

"Hur mycket fyller du?"

"Jag blir femtios.....hrm.... fyrtiofem!"

"Hur känns det?"
"Alldeles utmärkt, tack. Jag har ju fyllt fyrtiofem de senaste elva åren, så jag har vant mig nu."

"Så vad ska du göra idag?"

"Ingenting annat än att gå till frissan. Kanske jag ska fixa en festfrisyr och gå ut på stan. Haha!"

"Inga presenter?"

"Presenten var nog att jag slapp gå upp tidigt och gå ut i den här regnstormen som just härjar här utanför. Nä, brukar inte få presenter annat än från min lilla son. Men vi ska fira till helgen har vi bestämt."

"Då så, då hoppas jag dagen blir bra!"

"Tack, den blir säkert lugn och bra. Kanske köper mig en egen present :)"


Annika - som pratar med sig själv (fniss)

 
ANNONS
 
Ingen bild

marie

18 november 2008 12:35

WOW! grattis på f........ödelsedagen, Annika, hoppas att ni får det jättemysigt ihop, vid firandet.
Stor BAMSE-kram

 
Ingen bild

Ulf

18 november 2008 13:29

Men du är ju nästan lika gammal som jag och fyller fortfarande år? Nåja, du är ju ung i sinnet och det är väl det som räknas. Grattis på dig!

Ulf

 
Ingen bild

Annika

18 november 2008 16:16

TACk Marie! Kram tillbaka! Vi borde ta en fika snart...

Och Ulf, det är klart jag fortfarande fyller år. Alternativet känns ju inte så lockande. Men om man stannar på en speciell ålder - typ 45 - så funkar det bra! :)

Kram till dig också

 
Ingen bild

dchw

18 november 2008 20:12

Skrattar här...
Så har mina "dagar" också blivit. Och, det är så härligt...att tala med sig själv.Men, dessa 365 dagar rinner iväg, svårt att hänga med, bara ibland,haha

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annika - 27 juni 2010 16:53

När jag startade denna blogg för drygt två år sedan hade jag som mål att skildra produktionen och tryckningen av min bok "Kvinnan i Klippan." När boken kom ut skulle jag sluta blogga. Trodde jag. Ha ha. Men bloggen ville annorlunda. Dessutom ...

Av Annika - 27 juni 2010 10:09

  Kunde inte sova i natt. Kände mig  "konstig" och svettig. Men speciellt varmt var det ju inte.   Vid halv fyra tiden var jag uppe och funderade på att kanske ta en nattlig promenad. Till slut, vid femtiden, gled jag in i dimmornas land och ...

Av Annika - 26 juni 2010 18:04


  Lade mig i Slottsskogen med min lilla picknick och försökte få färg på de kritvita benen. Och ansiktet. Där låg jag i två timmar - tills jag kände hur det började göra ont på läppen, precis där jag brukar få munsår. Neeeeeej!! Nejnejnejnejnej! Ja...

Av Annika - 26 juni 2010 11:51

  Flås...flås...flås...flås...   Har powerwalkat runt Slottsskogen och tittat på resterna av midsommarfesten. Vi var dock en hel hög med hurtiga motionärer som forsade fram mellan träden :)   Lagom varmt just nu. Men hettan kommer nog a...

Av Annika - 26 juni 2010 10:05


         God morgon!Hoppas ni vaknar utan baksmälla :)   Himlen är knallblå! Men i går kväll var det svarta moln på himlen och en kraftig blåst. Och KALLT. Så jag vet inte hur det gick för utomhusfirarna.   Läste att det förr i tiden ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Banfields Blogg med Blogkeen
Följ Banfields Blogg med Bloglovin'

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se