Direktlänk till inlägg 13 november 2008

Strul, strul, strul.....

Av Annika - 13 november 2008 18:58


Åååh, vad jag blir trött. Jag tror inte jag haft en strulfri tryckning av mina böcker någon gång! Och genom åren har jag stött på fler oseriösa, värdelösa tryckerier än jag kan räkna! Helt otroligt. När jag tryckte upp Livets Lapptäcke fick jag hem 200 böcker - där sidorna lossnade! Jag klagade, men tryckeriet sa att dom gjort vad dom kunnat utifrån SIN förmåga och bättre kunde det inte bli! (EXCUSE ME?!) Jag fick ingen kompensation och förlorade 12.000:-.  (Och nej, Konsumentverket gäller bara för privatpersoner, inte företag. Vi företagare måste reda upp sådant där i domstol. Precis som man har råd med DET!!)


Idag har tryckeriet lagt in mer färg i himlen och i vattnet på omslagsbilden, skickat det till Patrik som infogat det, men som mailat mig med sin åsikt om att resterande färg ser platt och trist ut. Tryckeriet kan inte göra mer, säger dom. Och så pratar dom båda två med mig på sitt "typograf-tryckeri-språk" som jag inte har något lexikon till. SUCK!!!


Så vad gör jag? Halvdåligt omslag? Leta rätt på nytt tryckeri? Hur lång tid tar det? En månad? Och tänk om dom är värre klåpare än tryckeriet jag har nu? Dom är i alla fall hyfsat bra?


Men SEDAN tänker jag: kommer de som vill läsa boken verkligen att tänka "Men oj, kolla!! Färgerna på omslaget är inte så där jätteskarpa!" Nää, knappast...(Fniss)


Annika - som hör Minyas viskningar. Hon vill ha ut sitt budskap NU och struntar fullständigt i några oviktiga färgskiftningar....

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annika - 27 juni 2010 16:53

När jag startade denna blogg för drygt två år sedan hade jag som mål att skildra produktionen och tryckningen av min bok "Kvinnan i Klippan." När boken kom ut skulle jag sluta blogga. Trodde jag. Ha ha. Men bloggen ville annorlunda. Dessutom ...

Av Annika - 27 juni 2010 10:09

  Kunde inte sova i natt. Kände mig  "konstig" och svettig. Men speciellt varmt var det ju inte.   Vid halv fyra tiden var jag uppe och funderade på att kanske ta en nattlig promenad. Till slut, vid femtiden, gled jag in i dimmornas land och ...

Av Annika - 26 juni 2010 18:04


  Lade mig i Slottsskogen med min lilla picknick och försökte få färg på de kritvita benen. Och ansiktet. Där låg jag i två timmar - tills jag kände hur det började göra ont på läppen, precis där jag brukar få munsår. Neeeeeej!! Nejnejnejnejnej! Ja...

Av Annika - 26 juni 2010 11:51

  Flås...flås...flås...flås...   Har powerwalkat runt Slottsskogen och tittat på resterna av midsommarfesten. Vi var dock en hel hög med hurtiga motionärer som forsade fram mellan träden :)   Lagom varmt just nu. Men hettan kommer nog a...

Av Annika - 26 juni 2010 10:05


         God morgon!Hoppas ni vaknar utan baksmälla :)   Himlen är knallblå! Men i går kväll var det svarta moln på himlen och en kraftig blåst. Och KALLT. Så jag vet inte hur det gick för utomhusfirarna.   Läste att det förr i tiden ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Banfields Blogg med Blogkeen
Följ Banfields Blogg med Bloglovin'

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se