Alla inlägg under oktober 2008

Av Annika - 9 oktober 2008 16:22


Äntligen kom då "Nisse" från Manpower ONOFF! (Ler)

Nisse hette egentligen Christian. Tror jag.

Christian var stark som en häst!! Jizzzzezzzzz! Han har nog burit många TV-apparater!

Tur att vi ensamma kvinnor har "Nissar" som kan hjälpa oss. (Fniss) 

Dessutom var han jättesöt. Lite yngre än min son. Men varför har alla män blivit så mycket yngre än jag själv??! Så var det aldrig förr!!

Tragiskt!  (Hihihi) 

 

Min stackars gamla TV ska dö!

Han var verkligen exklusiv när jag köpte honom för 10 år sedan.

Nu platsar han i TV:arnas Jurassic Park.

(Kolla alla orber!!! Vad katten...??!) 

 


Här fraktas gamlingen ut på bår.

Och ersätts av...en ny, fräck, modern variant.

Så är det i livet. (Suck)



Och nu kommer detta - som jag avskyr!!
Jag och manualer går inte ihop.

Gillar inte!

Vill inte!

Hatar!

Bläääää! (Fniss)


Annika - som i alla fall har kvällen räddad. Manualläsning. (Suck)



Av Annika - 9 oktober 2008 13:03


Jag har en sådan fin och intressant diskussion med en bloggläsare under inlägget "Drottning Ommas fjäder". Eftersom inläggen försvinner ner efter ett tag kanske ni missar det, så här kommer det igen. "Just in case":


http://banfield.bloggagratis.se/2008/10/06/1002502-drottning-ommas-fjader/


Annika - som känner att jag åsidosatt Omberg (och Helsjön) nu när jag ägnat mig åt Tanum. Kan inte vara överallt...SÅÅÅ glad över alla "förvaltare" runtom i landet som ser efter kraftplatserna!

Av Annika - 9 oktober 2008 10:05


Det här känns rätt sjukt...kan fortfarande inte riktigt ta det här på allvar.

Jag har fått mitt första modelljobb! (Fniss) Bra betalt också.


Plåtningen blir nästnästa lördag. Fotografen som kontaktade mig skulle fota för en bildbyrå, som alltså säljer foton till media - alla tänkbara motiv. Han hade sett mina foton och blivit intresserad och nu bokade han alltså tid.


Jag vill ju säga att "Vänta, så där ser jag inte ut på riktigt!!" (haha) Men sedan slår det mig att alla modeller ju är uppmejkade och strålkastarljusfotograferade och retuscherade. Så varför ska jag ha dåligt samvete för att jag "luras"? (Alla modellbilder är ju lurendrejeri. Faktiskt. Fniss)


Jaja, tänka sig....ett modelljobb....(Skratt!)


Annika - som sitter och väntar på TV-Nisse....


Av Annika - 9 oktober 2008 09:59


På söndag ska jag och Folke medverka på Norrköpings filmfestival när vår film visas. Det ska bli jättekul, ser fram emot det. Vi kör dit över dagen för att slippa hotellkostnader, så det blir intensivt. Men det är alltid kul att vara ute "på äventyr" med Folke. Jag får väl återuppleva våra bildagar i South Dakota när vi filmade - och körde 500 mil!


Sedan ringde Etnografiska muséet i Stockholm och ville ha dit mig och filmen en helg i oktober. Det blir väldigt hektiskt just den helgen, men samtidigt låter det så spännande, så jag kan nog inte tacka nej.


Annika - som tittar på en fullklottrad almenacka några veckor framåt

Av Annika - 8 oktober 2008 23:19


Jag är hemma.

Jag har övergått från dödstrött till zombiaktig pigghet.

Har ni märkt hur man liksom kan "slå över" och bli så urtrött att man nästan blir klarvaken?! Det är så märkligt! Som om man lägger in en annan växel.


I morgon kommer "Nisse" med min nya TV.

Så det är väl bäst att jag försöker sova, så att jag är redo för den stora händelsen. (Fniss)


Annika - uppackad och tedrucken och glad över att vara hemma. Tio dagar till nästa resa....


Av Annika - 8 oktober 2008 18:30


SHIT, vad jag är trött! Jag har pratat i åtta timmar. Känner mig alldeles tom i huve´t. Men som alltid var det ett trevligt gäng (fast dom pratar lite konstigt här nere!) (Fniss)


(Och då ska vi inte tala om hur konstigt mina äldre släktingar i Bohuslän pratade. När jag var barn vågade jag inte gå fram till dom, för jag förstod aldrig vad dom sa!)


Nu har jag åkt tåg från Ystad till Malmö, sitter på Centralen i väntan på tåget hem (som går om en timme). Sisådär 23.00 lär jag väl vara hemma. Och då blir det bara sängen.....


Annika - som tycker det är underbart med dialekter. Även om man inte förstår dom...


 


 Pågatåget är SÅ fint! Jag älskar ju lila.

Det går Malmö - Svedala - Skurup - Ystad.

 


Just nu:

Scones med cream cheese och juice på Espresso House

Av Annika - 7 oktober 2008 19:52


Jag har checkat in på Sekelgården - ett hus från 1790-talet som en gång var ett handelscentrum. Här är det verkligen romantiskt!

 


Här bor min väska! (fniss) Urmysigt rum - men hur tänkte dom när det gäller tavlan ovanför sängen??! Ett motiv som går stick i stäv med resten av rummet.

 



 


 Där uppe bor jag!



Frukostmatsalen


Sedan tog jag mig ner till stan och hittade en mysig restaurant där jag åt middag. Jag råkade ut för ett riktigt "ragg" - en karl som gick på toa fem gånger med ett enda, stort leende mot mig varje gång han passerade. Jag betalade och gick innan han hann sätta in den stora stöten. (Fniss)


Man kan ha väldigt "roligt" i det här jobbet. Alla hotell, alla restauranter, allt resande. Men tro mig, jag har sett baksidan! Jag har sett så många i min bransch bli alkoholister. Jag har sett all otrohet, allt festande, alla spruckna äktenskap. Och jag vet, och har upplevt, att det förekommer både kokain och amfetamin i branschen.


Det kanske låter konstigt när det gäller ledarskapskonsulter - fast egentligen inte. Tempot är ibland hänsynslöst. Man står framför folk och blir bedömd - gång på gång på gång. Man måste alltid prestera och leverera och vara BRA, annars får man inga mer jobb. Det är lite som att vara skådespelare, ständigt i fokus. Många lugnar ner sig genom olika former av droger.


Själv hänger jag aldrig på barer utan föredrar en tidig kväll om jag ska upp och jobba nästa dag. Som nu, ikväll.....min säng, min TV och min lap top - och sedan en bok. Det är allt jag behöver! (Hahaha)


Annika - som tittar på ett program om Inkaindianer. Intressant!

Av Annika - 7 oktober 2008 14:27

 


Den här väskaffären är lätt att missa - om man inte, som jag, frekventerar Centralstationen i Göteborg några gånger per vecka. Här har jag hittat mycket roligt! Den ligger alltså mitt inne i stationsbyggnaden.


Annika - som just nu susar förbi Varberg

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok


Skapa flashcards