Direktlänk till inlägg 23 oktober 2008

Jag drömde om en gråsparv

Av Annika - 23 oktober 2008 08:58


Det är inte ofta jag kommer ihåg vad jag drömmer. Men i natt var drömmen SÅ stark.


Jag såg en gråsparv trilla ner från ett staket, rakt ner i en damm där han sjönk som en sten. Jag hängde mig över staketet och fick i sista stund upp honom. Där stog jag och höll honom i famnen i tron att han var död....men åh nej, han kvicknade till och raglade därifrån, in i en undanskymd vrå där han putsade sina fjädrar och uppenbart kom tillbaka till livet.


Undrar vad den drömmen betyder..... :) :)


Annika - som sover SÅ gott här ute på landet....

 
ANNONS
 
Ingen bild

Anna

23 oktober 2008 21:32

Ja, det vore skönt att bo på landet och låta själen finna ro... Angående drömmen - jag tycker det är lite av en nåd att få såna starka drömmar. Jag tror att man ofta egentligen vet vad de vill säga, men det kan vara bra att dela med sig av drömmen till andra som hjälper till att tolka. Representerar inte fåglar ofta själen på något sätt? Undrar vad det betyder att den satt på ett staket - en barriär av något slag. Och så ner i vattnet - känslornas element. Det kunde vara överväldigande men gick ju bra. ... Oj, vad svamligt det här låter, känner mig inte så klartänkt - bara ett försök till startpunkt i att tolka din dröm :-).

Kram!
/Anna

 
Ingen bild

Anna

23 oktober 2008 21:44

Tack snälla Anna! Jag har inte ens hunnit tänka på drömmen, det har varit så mycket här. Men den känns ju positiv, även om jag inte riktigt förstår detaljerna.

Det är så sällan jag kommer ihåg mina drömmer, därför tänkte jag att denna verkligen ville säga mig något. Eftersom jag varit orolig för avsaknad av uppdrag framöver och en oro för att allt det här "ska ta slut" ( d v s mitt jobb) tänkte jag att drömmen kanske ville lugna mig. Att jag ska få fortsätta att "rädda själar" trots att det just nu känns som en barriär/ett staket i vägen.

Vem vet.....

 
Titti

Titti

24 oktober 2008 13:52

Man ska vara försiktig när man tolkar andras drömmar. Det är så personligt. Men hör här: Gråsparven är du själv. Just nu befinner du dig vid ett vägskäl i ditt liv. Andligen tappar du fotfästet ett litet tag. Men lyssna inåt och du känner vad som är rätt. Ha inte för bråttom, den väg du ska gå blir klar för dig när du är redo för att sätta foten på den.

http://skogshuldran.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Annika

24 oktober 2008 16:21

Tack, Titti, det är mycket möjligt att det är så :)

Först sjunker jag som en sten, sedan ruskar jag av mig vattnet och börjar på en ny väg...haha....

(Och tydligen är det någon snäll person som rädda mig....?)

 
Ingen bild

de e bara ja igen...

24 oktober 2008 18:48

Den snälla människan är nog du själv, Annika.
Och du vet väl att det är aldrig i medvind, utan endast i motvind, som drakar lyfter!

 
Ingen bild

annika

24 oktober 2008 20:11


Kram! :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annika - 27 juni 2010 16:53

När jag startade denna blogg för drygt två år sedan hade jag som mål att skildra produktionen och tryckningen av min bok "Kvinnan i Klippan." När boken kom ut skulle jag sluta blogga. Trodde jag. Ha ha. Men bloggen ville annorlunda. Dessutom ...

Av Annika - 27 juni 2010 10:09

  Kunde inte sova i natt. Kände mig  "konstig" och svettig. Men speciellt varmt var det ju inte.   Vid halv fyra tiden var jag uppe och funderade på att kanske ta en nattlig promenad. Till slut, vid femtiden, gled jag in i dimmornas land och ...

Av Annika - 26 juni 2010 18:04


  Lade mig i Slottsskogen med min lilla picknick och försökte få färg på de kritvita benen. Och ansiktet. Där låg jag i två timmar - tills jag kände hur det började göra ont på läppen, precis där jag brukar få munsår. Neeeeeej!! Nejnejnejnejnej! Ja...

Av Annika - 26 juni 2010 11:51

  Flås...flås...flås...flås...   Har powerwalkat runt Slottsskogen och tittat på resterna av midsommarfesten. Vi var dock en hel hög med hurtiga motionärer som forsade fram mellan träden :)   Lagom varmt just nu. Men hettan kommer nog a...

Av Annika - 26 juni 2010 10:05


         God morgon!Hoppas ni vaknar utan baksmälla :)   Himlen är knallblå! Men i går kväll var det svarta moln på himlen och en kraftig blåst. Och KALLT. Så jag vet inte hur det gick för utomhusfirarna.   Läste att det förr i tiden ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Banfields Blogg med Blogkeen
Följ Banfields Blogg med Bloglovin'

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se