Direktlänk till inlägg 20 oktober 2008

Inga vidare nyheter idag.....

Av Annika - 20 oktober 2008 21:28


Så har vi då klarat av första dagen. Vilket underbart, härligt gäng!

Vi har skrattat så att tårarna trillat ned för kinderna på mig. Den här veckan blir säkert kanonbra.


Men å andra sidan har det kommit tråkiga besked. Den ekonomiska krisen slår väldigt hårt på många företag och mina största kunder ställer in alla sina utbildningar. Usch, det gör mig jätteorolig! (Så här kul är det att vara egenföretagare, rätt som det är har man inga inkomster längre!!)


Anyway, jag ska försöka hålla modet uppe och ta en dag i taget. Jag är ju inte ensam, det är så många som blir drabbade. Och självklart svänger det så småningom - det gör det ju alltid - men det gäller att hålla sig flytande fram tills dess. Urrrrrk!


Annika - som är inne i en (tillfällig) svacka....


Försöker i alla fall välja RÄTT skål! Haha!


 
ANNONS
 
Titti

Titti

20 oktober 2008 23:03

Jo, det är jag igen, med risk för att verka tjatig:
You have to have faith!

http://skogshuldran.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Annika

21 oktober 2008 11:38

Kära Titti, "tjata" på!! Haha :)
Nä, du är inte alls tjatig, bara trevlig. Och det är alltid kul med kommentarer!
TACK!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annika - 27 juni 2010 16:53

När jag startade denna blogg för drygt två år sedan hade jag som mål att skildra produktionen och tryckningen av min bok "Kvinnan i Klippan." När boken kom ut skulle jag sluta blogga. Trodde jag. Ha ha. Men bloggen ville annorlunda. Dessutom ...

Av Annika - 27 juni 2010 10:09

  Kunde inte sova i natt. Kände mig  "konstig" och svettig. Men speciellt varmt var det ju inte.   Vid halv fyra tiden var jag uppe och funderade på att kanske ta en nattlig promenad. Till slut, vid femtiden, gled jag in i dimmornas land och ...

Av Annika - 26 juni 2010 18:04


  Lade mig i Slottsskogen med min lilla picknick och försökte få färg på de kritvita benen. Och ansiktet. Där låg jag i två timmar - tills jag kände hur det började göra ont på läppen, precis där jag brukar få munsår. Neeeeeej!! Nejnejnejnejnej! Ja...

Av Annika - 26 juni 2010 11:51

  Flås...flås...flås...flås...   Har powerwalkat runt Slottsskogen och tittat på resterna av midsommarfesten. Vi var dock en hel hög med hurtiga motionärer som forsade fram mellan träden :)   Lagom varmt just nu. Men hettan kommer nog a...

Av Annika - 26 juni 2010 10:05


         God morgon!Hoppas ni vaknar utan baksmälla :)   Himlen är knallblå! Men i går kväll var det svarta moln på himlen och en kraftig blåst. Och KALLT. Så jag vet inte hur det gick för utomhusfirarna.   Läste att det förr i tiden ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Banfields Blogg med Blogkeen
Följ Banfields Blogg med Bloglovin'

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se