Direktlänk till inlägg 23 september 2008

På väg till "Minya-land"

Av Annika - 23 september 2008 09:30


Nu ska jag iväg för att hämta upp min kompis, sedan skall vi styra kosan norrut - till hällristningarna.


Varenda gång jag är däruppe kommer jag hem igen och inser att "Oj, jag glömde ju fota den där ristningen!" eller "Nä, shit, jag glömde fråga Lasse om den där saken..."  Är det inte typiskt?! Kort minne, liksom. Så nu har jag gjort en lista på de saker jag måste göra. Det här blir nog sista besöket innan nästa vår.....  (Tro det den som vill, frågan är om jag kan hålla mig borta).


Nu har jag slagit in presenten och plockat ut några foton jag ska ge Benjamin ("Skjöld"), så nu ska jag officiellt tacka den underbara personalen på Vitlycke museum. De är verkligen superduper fantastiska, vad jag än har bett om har dom hjälpt mig med!


Jag har också pratat med Lasse, som är på semester, men han skulle komma in för att träffa oss. Kul!


Så nu åker vi iväg. Nu kommer jag, Minya & Skjöld!! :)


Annika - som alltid är lika glad när jag får åka upp till Minya


Allt är redo:


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annika - 27 juni 2010 16:53

När jag startade denna blogg för drygt två år sedan hade jag som mål att skildra produktionen och tryckningen av min bok "Kvinnan i Klippan." När boken kom ut skulle jag sluta blogga. Trodde jag. Ha ha. Men bloggen ville annorlunda. Dessutom ...

Av Annika - 27 juni 2010 10:09

  Kunde inte sova i natt. Kände mig  "konstig" och svettig. Men speciellt varmt var det ju inte.   Vid halv fyra tiden var jag uppe och funderade på att kanske ta en nattlig promenad. Till slut, vid femtiden, gled jag in i dimmornas land och ...

Av Annika - 26 juni 2010 18:04


  Lade mig i Slottsskogen med min lilla picknick och försökte få färg på de kritvita benen. Och ansiktet. Där låg jag i två timmar - tills jag kände hur det började göra ont på läppen, precis där jag brukar få munsår. Neeeeeej!! Nejnejnejnejnej! Ja...

Av Annika - 26 juni 2010 11:51

  Flås...flås...flås...flås...   Har powerwalkat runt Slottsskogen och tittat på resterna av midsommarfesten. Vi var dock en hel hög med hurtiga motionärer som forsade fram mellan träden :)   Lagom varmt just nu. Men hettan kommer nog a...

Av Annika - 26 juni 2010 10:05


         God morgon!Hoppas ni vaknar utan baksmälla :)   Himlen är knallblå! Men i går kväll var det svarta moln på himlen och en kraftig blåst. Och KALLT. Så jag vet inte hur det gick för utomhusfirarna.   Läste att det förr i tiden ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Banfields Blogg med Blogkeen
Följ Banfields Blogg med Bloglovin'

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se